MSE dedi:Tapatalk kullanimi devam edecek sanirim ? Forumu en kolay takip etme uygulamadan oluyor bence[emoji120]
MSE dedi:Tapatalk kullanimi devam edecek sanirim ? Forumu en kolay takip etme uygulamadan oluyor bence[emoji120]
Temaya birlikte karar vereceğizSB1907_23 dedi:Şu anki hali ilk göz ağrımız olsa da altyapı ve görünüm iyileştirmesi çok iyi olacak
tema seçildi mi yusuf hocam
Teşekkürler Mesut hocamBalistique dedi:Hayırlı olsun. Tuzumuzu attık. Valla bir an önce yenilemeyi yapalım yoksa kör olucam )
Yusuf hocam ne durumdayız. Bu hafta sonu geçiş yapabilecek miyiz ?yusuf dedi:Temaya birlikte karar vereceğiz
Bir sorun yaşamazsam cumartesi gecesi başlarım geçiş hazırlıklarına.MSE dedi:Yusuf hocam ne durumdayız. Bu hafta sonu geçiş yapabilecek miyiz ?Temaya birlikte karar vereceğiz
Bu esnada siteyi kullanabilecek miyiz, yoksa geçiş tamamlanana kadar giremeyecek miyizyusuf dedi:Bir sorun yaşamazsam cumartesi gecesi başlarım geçiş hazırlıklarına.Yusuf hocam ne durumdayız. Bu hafta sonu geçiş yapabilecek miyiz ?Temaya birlikte karar vereceğiz
Gece yapmamın temel nedeni tam olarak bufcsrn dedi:Bu esnada siteyi kullanabilecek miyiz, yoksa geçiş tamamlanana kadar giremeyecek miyizBir sorun yaşamazsam cumartesi gecesi başlarım geçiş hazırlıklarına.Yusuf hocam ne durumdayız. Bu hafta sonu geçiş yapabilecek miyiz ?Temaya birlikte karar vereceğiz
Anladım, inşallah bir aksilik çıkmadan tamamlanır herşeyyusuf dedi:Gece yapmamın temel nedeni tam olarak buBu esnada siteyi kullanabilecek miyiz, yoksa geçiş tamamlanana kadar giremeyecek miyizBir sorun yaşamazsam cumartesi gecesi başlarım geçiş hazırlıklarına.Yusuf hocam ne durumdayız. Bu hafta sonu geçiş yapabilecek miyiz ?Temaya birlikte karar vereceğiz
Siteye ulaşamayacaksınız. Zaten ulaşsanız da geçiş sırasında o anki veriler kaybolur.
Siteyi erişime kapatıp yedek alacağım. Daha sonra geçiş sağlanacak. Sonra tekrar yeni sistem ile erişim sağlayacaksınız.
Değerli Hocam,gokberks dedi:hayırlı olsun değişim kararı güzel ama ipb yerine xenforo hem daha iyi hem de daha ekonomik bir tercih olur. geçiş ve diğer teknik konularda istenirse elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
bence chameleon ve uniform hem kullanıcı deneyimi hem de görünüş bakımından oldukça güzeller.silvershadow dedi:Değerli Hocam,hayırlı olsun değişim kararı güzel ama ipb yerine xenforo hem daha iyi hem de daha ekonomik bir tercih olur. geçiş ve diğer teknik konularda istenirse elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Özellikle sizin arayüzleri incelemenizi rica ediyorum ve tercihinizi merak ediyorum bu işin üstadı olarak. ...
Tercihiniz ne olur?
Cidden merak ediyorum
@gokberks
Kullanıcıların 1/3 civarı zaten chameleon seçti şu an. O olacak gibi çok beyaz değil koyu da değilgokberks dedi:bence chameleon ve uniform hem kullanıcı deneyimi hem de görünüş bakımından oldukça güzeller.Değerli Hocam,hayırlı olsun değişim kararı güzel ama ipb yerine xenforo hem daha iyi hem de daha ekonomik bir tercih olur. geçiş ve diğer teknik konularda istenirse elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Özellikle sizin arayüzleri incelemenizi rica ediyorum ve tercihinizi merak ediyorum bu işin üstadı olarak. ...
Tercihiniz ne olur?
Cidden merak ediyorum
@gokberks