Sitemizi yeniliyoruz.

SB1907_23 dedi:
Şu anki hali ilk göz ağrımız olsa da altyapı ve görünüm iyileştirmesi çok iyi olacak

tema seçildi mi yusuf hocam
Temaya birlikte karar vereceğiz

Hayırlı olsun. Tuzumuzu attık. Valla bir an önce yenilemeyi yapalım yoksa kör olucam :) )

Balistique dedi:
Hayırlı olsun. Tuzumuzu attık. Valla bir an önce yenilemeyi yapalım yoksa kör olucam :) )
Teşekkürler Mesut hocam :)

fcsrn dedi:
Yusuf hocam ne durumdayız. Bu hafta sonu geçiş yapabilecek miyiz ?
Bir sorun yaşamazsam cumartesi gecesi başlarım geçiş hazırlıklarına.
Bu esnada siteyi kullanabilecek miyiz, yoksa geçiş tamamlanana kadar giremeyecek miyiz
Gece yapmamın temel nedeni tam olarak bu ;)

Siteye ulaşamayacaksınız. Zaten ulaşsanız da geçiş sırasında o anki veriler kaybolur.

Siteyi erişime kapatıp yedek alacağım. Daha sonra geçiş sağlanacak. Sonra tekrar yeni sistem ile erişim sağlayacaksınız.

yusuf dedi:
Yusuf hocam ne durumdayız. Bu hafta sonu geçiş yapabilecek miyiz ?
Bir sorun yaşamazsam cumartesi gecesi başlarım geçiş hazırlıklarına.
Bu esnada siteyi kullanabilecek miyiz, yoksa geçiş tamamlanana kadar giremeyecek miyiz
Gece yapmamın temel nedeni tam olarak bu ;)

Siteye ulaşamayacaksınız. Zaten ulaşsanız da geçiş sırasında o anki veriler kaybolur.

Siteyi erişime kapatıp yedek alacağım. Daha sonra geçiş sağlanacak. Sonra tekrar yeni sistem ile erişim sağlayacaksınız.
Anladım, inşallah bir aksilik çıkmadan tamamlanır herşey

Bu arada Yusuf Abi, benim profil resmi yan duruyor sanırım, yani mobilden değiştirdim buradan bakınca yan duruyor. Düzeltemedim bir türlü, sen düzeltebiliyor musun acaba :)

Sağol Abi :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
gokberks dedi:
hayırlı olsun değişim kararı güzel ama ipb yerine xenforo hem daha iyi hem de daha ekonomik bir tercih olur. geçiş ve diğer teknik konularda istenirse elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Değerli Hocam,

Özellikle sizin arayüzleri incelemenizi rica ediyorum ve tercihinizi merak ediyorum bu işin üstadı olarak. ...

Tercihiniz ne olur?

Cidden merak ediyorum

@gokberks

Moderatör tarafında düzenlendi:
silvershadow dedi:
hayırlı olsun değişim kararı güzel ama ipb yerine xenforo hem daha iyi hem de daha ekonomik bir tercih olur. geçiş ve diğer teknik konularda istenirse elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Değerli Hocam,

Özellikle sizin arayüzleri incelemenizi rica ediyorum ve tercihinizi merak ediyorum bu işin üstadı olarak. ...

Tercihiniz ne olur?

Cidden merak ediyorum

@gokberks
bence chameleon ve uniform  hem kullanıcı deneyimi hem de görünüş bakımından oldukça güzeller.

ekleme: koyu renklerden uzak durulmalı gözü yormanın yanında insanın içini de karartıyor :)

gokberks dedi:
Değerli Hocam,

Tercihiniz ne olur?

Cidden merak ediyorum

@gokberks
bence chameleon ve uniform  hem kullanıcı deneyimi hem de görünüş bakımından oldukça güzeller.
Kullanıcıların 1/3 civarı zaten chameleon seçti şu an. O olacak gibi ;) çok beyaz değil koyu da değil ;)

Geri
Üst Alt