Devam edilecek. Tam aksine artık tapatalk daha da verimli olacak.jajaja dedi:Ben çok beğendim, gayet derli toplu, gözü yormuyor. Tapatalk'tan kullanıma devam etme konusunda sıkıntı olacak mı acaba ?
Acaba nasıl oldu diye, yabancılaşma korkusu ile girdim siteye ben de ama karşımda bizim dükkan var hala. Geceleri mi karıştırdım acaba diye düşündüm ama o da değilmişOrhan Hoca dedi:geçiş yapamadık mı? bir ara gitti site.
hocam tam olmadı sanırım daha?Arkadaşlar ilk iş haftam olduğu için kaldırmadı bünye. Forumsuz kalmayın uzun süre dedim. Tema hariç satın aldım. Kurduktan sonra tema da alacağım bugün gün içinde de yapabilirim
şefik hocam sende soru işareti gibi garip karakterler var mı?hayırlı olsun herkese
Evet Murat hocam. Tema konusu netlik kazandıktan sonra o da olacaktır. Eksik gördüğümüz şeyleri söyleyelim de halleder Yusuf hocahocam tam olmadı sanırım daha?
Murat hocam, şimdilik yazı karakterinde bir sıkıntı ile karşılaşmadım fakat dediğin gibi biraz ingilizce Türkçe karışımı, logolar dediğin gibi. Herhalde @yusuf hocam daha geçişi tamamlamamış, biz forumsuz kalmayalım diyeşefik hocam sende soru işareti gibi garip karakterler var mı?
ana sayfada ips community mi yazıyor?
sitenin yarısı ingilizce karışımı gibi mi?
hocam mention nasil olacak onu sorayım arada. @ olayı eskisi gibi mi?Arkadaşlar işler çok uzun sürdü. Sabah 6 gibi uyudum. Şimdi uyandım düzeltmeye devam