Sitemizi yeniliyoruz.

Ben çok beğendim, gayet derli toplu, gözü yormuyor. Tapatalk'tan kullanıma devam etme konusunda sıkıntı olacak mı acaba ?

jajaja dedi:
Ben çok beğendim, gayet derli toplu, gözü yormuyor. Tapatalk'tan kullanıma devam etme konusunda sıkıntı olacak mı acaba ?
Devam edilecek. Tam aksine artık tapatalk daha da verimli olacak.

Yusuf Üstadım kolay gelsin size.

Yatmaya gidiyorum ama aklım ve gönlüm sizinle olacak.

Kalktığımda neyle karşılaşacağımızı merak ediyorum.

Hani evden taşınırken eşyaları  boşaltınca bomboş odalarda bir şey unutulmuş mu diye kontrol ederken bir anda etrafınızı saran anılarla başbaşa kalırsınız ve bu anıların sıraya girip resmi geçit halinde geçişlerine daha önce hiç duymadığınız kadar hüzünlü melodi eşlik eder... sessizlik...

Onu işitemezsiniz çünkü işitilebilir olsaydı sessizlik olmazdı..

İşte o an hüzün ama iyi ama kötü bütün yaşanmışlıkları nihayetinde hepsi geçip gittikten sonra tecrübe haline dönüşmüş olmalarından mütevellit seversiniz yine de.. sevdiğinden ayrılmak hep zordur.

Ömrüm boyunca kiracı olan ben kaç kez yaşadığımı hatırlamayacak kadar fazla kere yaşadım bunu...

Ama ilk kez sahiplenmişim bu kadar sanal da olsa bu mekânı. .

Yalan da olsa sahibi olduğumuz duygusu hayattaki her şey için olduğu gibi, sanal da olsa mekânımız...

Sızlayan burnumun direği gerçek. ..

Yusuf Dostum; bilhassa ricamdır sana: lütfen geride bir şey kalmasın...

s=aman

Moderatör tarafında düzenlendi:
Değerli hocalarım.

Yusuf hocam yorgunluk sebebiyle geçişi ertelemiş. Cumartesi gecesi yani bu gece geçiş yapacağız herhalde.

@Orhan Hoca

@SB1907_23

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar ilk iş haftam olduğu için kaldırmadı bünye. Forumsuz kalmayın uzun süre dedim. Tema hariç satın aldım. Kurduktan sonra tema da alacağım bugün gün içinde de yapabilirim ;)

@yusuf hocam eline sağlık.

Yeni evimiz hayırlı olsun.

Desteğini esirgemeyenlere çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar ilk iş haftam olduğu için kaldırmadı bünye. Forumsuz kalmayın uzun süre dedim. Tema hariç satın aldım. Kurduktan sonra tema da alacağım bugün gün içinde de yapabilirim ;)
hocam tam olmadı sanırım daha?

hocam tam olmadı sanırım daha?
Evet Murat hocam. Tema konusu netlik kazandıktan sonra o da olacaktır. Eksik gördüğümüz şeyleri söyleyelim de halleder Yusuf hoca :)  

Sabahlara kadar çalışmış sağolsun. 

şefik hocam sende soru işareti gibi garip karakterler var mı?

ana sayfada ips community mi yazıyor?

sitenin yarısı ingilizce karışımı gibi mi?
Murat hocam, şimdilik yazı karakterinde bir sıkıntı ile karşılaşmadım fakat dediğin gibi biraz ingilizce Türkçe karışımı, logolar dediğin gibi. Herhalde @yusuf hocam daha geçişi tamamlamamış, biz forumsuz kalmayalım diye ;)

Arkadaşlar işler çok uzun sürdü. Sabah 6 gibi uyudum. Şimdi uyandım düzeltmeye devam ;)

Geri
Üst Alt