Olabilir hocam@Alpyaman VW gemileri dilovasına geliyor diye biliyorum.. sosyal medyada dikkat çekmek için uydurulmuş bir haber gibi..
Wob plaka işi bozdu hocamVardı hocam arıyorum keşfet bölümünde bulamadım Google yazınca bu çıktı ama
Ekli dosyayı görüntüle 40286
Ben de yazınca bu herif çıktı hocam. Instagram sayfasına baktım, yok şu araba kaç para yok bu kaç para diye bir sürü tıklanma tuzağı haberleri sitesinde paylaşıp sosyal medyada paylaşıyor. Bir bitmediler...Vardı hocam arıyorum keşfet bölümünde bulamadım Google yazınca bu çıktı ama
Ekli dosyayı görüntüle 40286
Var böyle insanlar maalesef..Ben de yazınca bu herif çıktı hocam. Instagram sayfasına baktım, yok şu araba kaç para yok bu kaç para diye bir sürü tıklanma tuzağı haberleri sitesinde paylaşıp sosyal medyada paylaşıyor. Bir bitmediler...
KM 77 testlerini daha önce defalarca izledim. Dubaları koydukları yerler bile aynı olmuyor bazen. Hele insan tepkileri ile araçların ne yapacağını test ediyorlar ki oldukça komik. Aynı gibi görünen duba dizilişlerinde bile bazı araçlarda frene önce basıyorlar bazılarında az basıyorlar. Bazı araçlarda hiç frene basmadan giriyorlar .(Golf 7 de golf 7 ile 77 km testinde frene hiç basmıyorlardı B marka araç ile 77 km hızda fren ile giriyorlardı. )On 23.11.2020 at 7:11 PM, ogzogz yazdı:
Golf 8'de 2 kaput kilidi var. Muhtemelen radarın logo arkasına gelmesinden böyle yaptılar. 2 taraftan tutunması da daha iyidir diye düşünüyorum.
Km77 testlerine gelecek olursak.
Aşağıda Golf 8 geyik testi..(defalarca paylaşıldı ama yine paylaşalım.)
Sol alt köşede konfor modu ile sport modu ile oluşan farka dikkat çekmek isterim.
KM 77 testlerini daha önce defalarca izledim. Dubaları koydukları yerler bile aynı olmuyor bazen. Hele insan tepkileri ile araçların ne yapacağını test ediyorlar ki oldukça komik. Aynı gibi görünen duba dizilişlerinde bile bazı araçlarda frene önce basıyorlar bazılarında az basıyorlar. Bazı araçlarda hiç frene basmadan giriyorlar .(Golf 7 de golf 7 ile 77 km testinde frene hiç basmıyorlardı B marka araç ile 77 km hızda fren ile giriyorlardı. )
Eee adı üstünde geyik testi .Geyik yapıyorlar bence.
Ben lastik ve bu tarz testleri gerçek hayatla bağdaştırmıyorum. O nedenle inceleme ve bu tarz testler fikirden çok başka anlamlar ifade ediyor.Km77.com'un yola 8 ay önce bakım yaptılar. Biraz daha pürüzsüz olmuş yol. Bu nedenle de kayma durumu 8 ay önceki Tesla testinden sonra neredeyse bütün araçların performansları eskiye göre düşük kalıyor (lastik farklılıkları da göz ardı edilemez)
Kısaca eski videolarda oluşan sonuçlar ile Golf 8 videosundaki sonuçlar ile kıyaslayamayacağım. ( evet olası bir durumda hangi yolda olacağımızı bilemeyiz o ayrı bir konu)
Ancak son 8 aydır yapılan testler daha gerçekçi yol anlamında.
Paylaştığım resimlerden birincisi golf 7,5 ait. Test sonucu sorunsuz geçiyor. Dubalara giriş yeri ve ve aracı dönüş açısı görünüyor.Ben lastik ve bu tarz testleri gerçek hayatla bağdaştırmıyorum. O nedenle inceleme ve bu yaz testler fikirden çok başka anlamlar ifade ediyor.
Geyik yaptıkları kesin, ancak geyik testini frensiz yapıyorlar. Eğer ki ekstra bir durumla yani taklaya gidecek ya da yol dışına çıkacaksa frene basıp kontrol altına almaya çalışıyorlar. Ha bir de durmak için.
hocam bu 7.5
hocam o plaka dedigin ilk resim icin olabilir benim alintisini yaptigim aracta plaka yok zaten dönüs tabelasi turkce fakat arac 7.5 demek istedim@Tsigolf Hocam orada bahsedilen şey plaka
Evet aracın 7.5 olduğunun herkes farkında zaten hocam, örnek olması için paylaşılmıştı.hocam o plaka dedigin ilk resim icin olabilir benim alintisini yaptigim aracta plaka yok zaten dönüs tabelasi turkce fakat arac 7.5 demek istedim