birde cok asli astari yok gibi sanki hocam bu liman konusunun yani olsa dogus kendi sitesinde bi aciklama yapar yakinda der ne bilim bisey yazargibi tiklanma amacli acilmis bir haber beence@Tsigolf Hocam orada bahsedilen şey plaka
birde cok asli astari yok gibi sanki hocam bu liman konusunun yani olsa dogus kendi sitesinde bi aciklama yapar yakinda der ne bilim bisey yazargibi tiklanma amacli acilmis bir haber beence@Tsigolf Hocam orada bahsedilen şey plaka
Evet yukarıda paylaştığımız gibi tıklanma almak için yapılmış bir haber. Bu tarz şeylere prim vermemek gerek.birde cok asli astari yok gibi sanki hocam bu liman konusunun yani olsa dogus kendi sitesinde bi aciklama yapar yakinda der ne bilim bisey yazargibi tiklanma amacli acilmis bir haber beence
Hangi marka model olursa olsun Rüzgâr gülü jantlar her zaman favorimdir.Jantlar efso
/monthly_2020_11/57928.jpg.8992b6de42f68a89a78ad2927c3b96d8.jpg
Araç safkan gti hocam@Negatiwe GTI'lara bakarken aynı jantlı bir araba görmemiştim. Jant yelpazesinde var mı bilmiyorum bu sonradan takılmış sanırım ama çok güzel durmuş.
Yakında replika piyasasına düşer. R veya Rline mk8 şuan replika satılıyorAraç safkan gti hocam
Kıvrımları daha çok bükmüşler jantlarda
Şu an görsem alır takarım
Bayiden tanesi 5 6 bine alacaksın yani@Alpyaman Keşke tüm jant yelpazesini getirseler bayiden temin etsek. Replika janta hiç sıcak bakamıyorum.
Çubuk krekar değil sonuçta..@Alpyaman Jant kırmaktan iyidir alırım.
Keşkeye gerek yok.@Alpyaman Keşke tüm jant yelpazesini getirseler bayiden temin etsek. Replika janta hiç sıcak bakamıyorum.