Neden Golf 8 Alınmamalı?

Bu mühendisler hiç düşünmüyorlar yahu. Almamak için bir neden bir neden daha..

Düşünün GTI almaya niyetlendin jantın yönü smetrik değil vazgeçtim..

Neyse ki GTI alacaklara farklı opsiyonlar da sunmuşlar. Ancak zaten bu araba güzel değildi ki..

IMG_20201129_135153-02.jpeg

Sonradan GTI görünümlü araçlara tek eksik orjinal olmayan jantın yönü mü? 

Kim bilir replikacılar buna bir el atar da GTI alanların gönlünü ederler ve yönlü jant üretirler. Buna da ne diyorduk, jant replika olduğundan jant kırar.

Orjinal ekipman, tamamen sallıyorum 4 jant 10 bin olsun.. yönlü olsaydı bu 14-15 olurdu.

BMW de örneği var yönlü jantın..IMG_20201129_133040.jpg

Bu jantlar da ters takmislar demeyin. Tamamen hava sirkülasyonu düşünülerek bu şekilde. Yani yine beğenilmedi, neden? Çünkü gülün yönü öne bakıyor. 

Ne diyelim sağlık olsun.

@smhk buna sadece araba olarak bakmayın, devamlı olumsuz yanlarına bakarak birşeyleri görmezden gelmenin alışkanlığı.

Ben de tam onu diyorum.

GTI alacak olan jantına laf edip almayacak değil anlayacağınız. 1.0 aracı ya da 7'deki midline aracı GTI'a çevirdim diyen de gidip bu jantın orijinaline bakıyorsa zaten diyecek bişey yok. Saygılar.

@PassificGolf7 Hocama katılıyorum. Önce göze hitap etmeli. Gözümüze hitap etmeyen bir şeyin arka tarafındaki mühendisliğe ve teknolojiye bakmayız zaten.

Bugün yine park halinde siyah bir golf 8 gördük. Eşime "bak golf 8 bu" dedim arabalarla arası olmayan eşim bile ön farları beğenmediğini söyledi. Arkası güzel duruyor ama ön farları çirkin buldu. Ehh ne diyeyim daha. Zevk meselesi tabii alacaklara hayırlı olsun.

@smhk Ben daha aracın tanıtımında söylemiştim hocam, büyük hayal kırıklığı oldu bnm için golf 8. Göze hitap etmeyen bir aracın iç dizaynı mükemmel olsa ne yazar.

Yinede alacaklara hayırlı olsun diyelim. Belki kendi zevklerine göre  retrofit yapıp güzelleştirrler diye umuyorum. 

Ben şahsen almayı kesinlikle düşünmüyorum. Gti veya R-line göze bir tık hoş gelsede....
He biz almıyoruz diye Vw batar mı tabii ki hayır. Sadece 2 müşteri daha kaybetmiş olurlar. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yeni çıkan modellerde hep bir yerlerden esinlenme var gibi.Octavya elentra, A3 sedan karışımı gibi geldi bana.Bu Skoda, rapid spacebacki güncelleyerek millete scala diye yutturuyor aklınca.Fiyat olarak bilememde dsgsi Honda eleganceden fazla olursa pek satamaz gibi.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Canlı canlı görmek lazım ön yargılı olma istemiyorum ancak teknolojik yeniliklerin gelmesiyle maliyetleri kısmak için malzeme kalitesi ve bazı detayları feda ediyorlar. mesala golf 4 lerin bagaj kapağında tutamaç vardı basit ama güzel ayrıntıydı 4den sonra yok.  Tabikide 8 iyi arabadır ama 300-400bin lira verip aldığım arabanın kaputuna demir çubuk kıstırmak garip geliyor banada. Dış tasarımda farları sevemedim japon arabaları gibi çekik çekik yapmışlar belki zamanla gözümüz alışır.

MK7 sahibiyim, MK7 den sonra 8 i çıkarmayıp 7.5 u çıkardıkları için GOLF 8 için beklentim ciddi bir şekilde artmıştı, ilk test sürüşlerindeki görüntüleri prototip araçtır diye düşünerek çok ciddiye almamıştım ama araç tam bir hayal kırıklığı oldu, sanki Uzakdoğu'dan bildiğimiz KİA/HYUNDAI gibi markalar GOLF ü kopyalayarak yeni bir model çıkarmışlar izlenimi verdi! ve araç öyle bir tasarıma sahip ki, makyaj falan bu çirkinlik abidesini kolay kolay adam edemez, benim için GOLF sevdası ya 7 ile bitecek ya da 9 u bekleyeceğiz.

Saygılar.

MK7 sahibiyim, MK7 den sonra 8 i çıkarmayıp 7.5 u çıkardıkları için GOLF 8 için beklentim ciddi bir şekilde artmıştı, ilk test sürüşlerindeki görüntüleri prototip araçtır diye düşünerek çok ciddiye almamıştım ama araç tam bir hayal kırıklığı oldu, sanki Uzakdoğu'dan bildiğimiz KİA/HYUNDAI gibi markalar GOLF ü kopyalayarak yeni bir model çıkarmışlar izlenimi verdi! ve araç öyle bir tasarıma sahip ki, makyaj falan bu çirkinlik abidesini kolay kolay adam edemez, benim için GOLF sevdası ya 7 ile bitecek ya da 9 u bekleyeceğiz.

Saygılar.
MK7.5 sahibiyim ve altına imzamı atarım. Bu kasa makyajla bile düzelecek gibi durmuyor, umarım yanılırız.

Geri
Üst Alt