Neden Golf 8 Alınmamalı?

@Furkan6616 resimler güzel 

egea dan megandan  geçene  top adrenalin yaptırır yüreğini hoplatır kabul 

mk7,5 dan geçene + ne yaşatır ?  bu resimlerin envayisinden   mk7,5 lara çekilmiş  havalı civalı   7,5 milyon vesikalık foto var internertte. 

başlık yanlış sonuca ulaştırmaz onda mutabıkız 

7 ci 7,5 çu neden 8 almaz ?  1001 neden bulunur . 

ha nasıl gaza getirir di ? 

elde 1.2 tsi  /1.5 tsi var?  şehiriçi kullanıcı verisi  genel olarak 6,5 diyelim . (reel kullanıcı verileri ortalaması)

mk8 yeni 1.3 TSİ motoruyla  şehiriçi  4,7 yakar fazlası yok deseler 

style (high) alana hayalette navi free deseler 

kaput pistonu / otomatik bagaj / sürgülü bardaklık  standart deseler 

hiçbir karizması olmayan ön tasarım , tiguan çakması arka stopları görmezden gelip kapora verilir di tabi . 

@Savatage Ne güzel söyledin abim :)  Paylaşılan resimlere göre herkes GTI ya da R alacak... Peki sonra ne olacak? Style'ı beğenmeyip eksiklerini söylediğimiz yerde boş paket Golf 8'leri yollarda görünce gözlerimizi kapayaracak gitmeye çalışacağız.

@smhk bir de bunun dübeş sis farı tasarımı  Direk gele atmış vw . 

makyajla düşeş olur .. (damalı yarış bayrağı falan ? ) 

2.0 tsi gti TR de  kim 725 bin verip alacak zaten ?  

bunun comfort (life)   olanı adam gibi mi ona göre şekil şemal notu verilmeli 

en dolusundan dekolteyle  + aksesurla  race donanımla süslü püslü mk8  (R)  göz yanılmaları / halüsünisyonlar yapar .

life/ comfort mk8 notunu vermek lazım ???  

@Savatage @Furkan6616  Bizde kimse böyle boş arabaya binmez?

1.0 midline ya da 1.5 comfortline (yeni isimleriyle golf-life) alınır. Aliexpress'e girilir araba doldurulur :)

Golf 8 uyumlu farlar ve stoplar konusu açılır... (6 ayda gündüz ledi patlama garantili).

Son olarak eibach 3.5 cm yay ve r jantlarıyla piyasaya çıkılır.

Bu aracin en pahalı opsiyonlu tasarimi bile kurtarmiyor, tampon altindaki ızgara inanilmaz cirkin duruyor bence o kadar alakasiz sis farı tasarimi ise son donemlerdeki tüm tasarimlarin en kotusu denebilir.

hadi bu kara fatma mk8  insanlık suçu gibi . ama 15 jantla  / opak siyah renkle ferrari bile ölür  zaten .

standar comfort / atlantik mavi tonlu / 16 jantlı life  mk8  bu ?? 

mk7,5 u  boşamak için bir sebeb????? var mı ? 

Ekli dosyayı görüntüle 40452
Hocam size zahmet olmazsa bu foto ile birlikte mk7 midline alt üst yapabilirmisiniz

@Alpyaman yapmıyım . gerek yok ki ?? 

şöyleki ? 

benim görüşüm esasen mk8 de mk7,5 üzerine eklenmiş  kayda değer bir estetik dış + olmadığıdır.  yani mk8 mk7,5 dan  daha tü kaka demeyim. 

+ yok ???  offf mk8 mk7,5 u dış tasarımda tokatlamış denecek bir durum yok 

mk7 den 7,5 dan mk8 e geçicek olanda ? 

midline / comfort  kullanıcısı olup 

anca style olanla gaza gelirki   

gözü / gönlü / aklı  araçtan çok donanımlara takılır 

hayalet  / taverna ambiyans / anahtarsız giriş çalıştırma / şerit takip / acc /iq led farları görüp  gaza gelir 

aslında mk8 alamaya niyeti yoktur , donanım dürtüsüyle anca alır

mk7,5 high dan mk8 style araca geçmek için bir sebeb arıyorsak ? 

+ donanım çok güzel bir Algı oluşturur tabi .  

@Alpyaman yapmıyım . gerek yok ki ?? 

şöyleki ? 

benim görüşüm esasen mk8 de mk7,5 üzerine eklenmiş  kayda değer bir estetik dış + olmadığıdır.  yani mk8 mk7,5 dan  daha tü kaka demeyim. 

+ yok ???  offf mk8 mk7,5 u dış tasarımda tokatlamış denecek bir durum yok 

mk7 den 7,5 dan mk8 e geçicek olanda ? 

midline / comfort  kullanıcısı olup 

anca style olanla gaza gelirki   

gözü / gönlü / aklı  araçtan çok donanımlara takılır 

hayalet  / taverna ambiyans / anahtarsız giriş çalıştırma / şerit takip / acc /iq led farları görüp  gaza gelir 

aslında mk8 alamaya niyeti yoktur , donanım dürtüsüyle anca alır

mk7,5 high dan mk8 style araca geçmek için bir sebeb arıyorsak ? 

+ donanım çok güzel bir Algı oluşturur tabi .  
Ben yaptım hocam. Mk8 i gömecek kadar baz pakette fark yok. Dedikleri gibi baz pakette mk7 de opsiyonel olan donanımlar  standart donanımla gelir ise mk8 almamak için bir neden yok.

7B18449E-3D4B-4B3E-9989-C43E57ACFFC4.jpeg

@smhk sadece seçenek olsun diye yazıyorum, CMS firması VW jant tedarikçisi olup İzmir firması diye biliyorum, VW için jant yelpazesi de resimdedir. Geçen sene 17 inç takımını 2000 TL ‘ye kışlık olarak kullanmak üzere aldım, araç üzerindeki jantlardan bir nebze ağır olup, bilezikle kullanılmakta olduğu bilgisini de vereyim. Ancak CMS’nin kaliteli olduğunu araştırdıkça öğrendim, Selamlar.

21F241AA-9976-471E-AA5C-AEE976E3BCE5.png

Geri
Üst Alt