Uygun lastik ölçüsü

205 50 17 sürtme bir şey yapmadan orijinal ebat olarak geçer zaten. kendim de kışın 205 50 17 kullanıyorum. ama sizin yapacağınız 17 deki 225 değilde 205 taban ya da 215 taban sonucu harcadığınız çabaya değmez bir tüketim değişimi olur. yakıt konusunu düşünüyorsanız en etkili etken jant çapı değişkenidir.

Az yaksın isteyenlere..

Başta sibop kapakları sökülmeli, acayip fark ediyor..

Sonra stepneyi pantizot, bagaj tabanını ve lastik tamir kitini eve kaldırın..

daha mı yakıt tasarrufu.. arka kafalıkları sökün..

yetmedi mi? sakın full depo dolaşmayın. Her 10 km de bir yakıt alın. Ne o öyle full depo boşuna yakıt taşıyoruz. 

Oh miss çekiş on numara.. dahası mı?  Binmeyin yakıt tasarrufu olsun..

[mention=2869]ltftaha[/mention] ne mi değişiyor dene görürsün, 0.4 yakıt farkı , artı yokuş ve vites aralarında bariz boğulma farkı kullanan bilir , polo da çok ama çok farkettim 
Dene görürsün çok güzel bi hitap sağolun bu hitap için kendi aracımda denedim o yüzden yazdım zaten.

SM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Az yaksın isteyenlere..
Başta sibop kapakları sökülmeli, acayip fark ediyor..
Sonra stepneyi pantizot, bagaj tabanını ve lastik tamir kitini eve kaldırın..
daha mı yakıt tasarrufu.. arka kafalıkları sökün..
yetmedi mi? sakın full depo dolaşmayın. Her 10 km de bir yakıt alın. Ne o öyle full depo boşuna yakıt taşıyoruz. 
Oh miss çekiş on numara.. dahası mı?  Binmeyin yakıt tasarrufu olsun..
Jokey de önemli hocam süren zayıflasın arabaya tek binsin arka koltuklarda sökülebilinir [emoji16]

@Aliyano62 Bu nasıl bir yorum hocam :)  1.0 diye küçümsenen şu motorun 1.6 dizelden daha performanslı ve kuvvetli olduğu artık bilinmeli. 1.0 tsi highline araç alırsanız fabrika zaten direkt olarak dijon 17''  225 45 17 ölçülerde veriliyor.

@frknyldrm hiç takılmaması derken 1.0 araca kendi boyutunun üstüne çıkılmaması gerekiyor evet onu demek istedim 17ye gerek yok 16 gayet ideal

[mention=16324]frknyldrm[/mention] hiç takılmaması derken 1.0 araca kendi boyutunun üstüne çıkılmaması gerekiyor evet onu demek istedim 17ye gerek yok 16 gayet ideal
Yalıtımıda sökelim mi hocam az geldi jant bana

Yalıtımıda sökelim mi hocam az geldi jant bana

Hatta 16 da fazla 15lik sac jantları takalım kapaklarınıda takmayız yanaklar köfte puf puf mercedes gibi gezeriz

@farukal kim dedi aynı diye biri 1.6 motor diğeri 1.0 , biri 200 tork üretiyor , diğeri 250 üstü üretiyor aynı mı oluyor ?

Geri
Üst Alt