@Tanju1616 @frknyldrm ama higleinin hp'si biraz daha yüksek oluyor boş paket ise farkeder
Nereden aldınız bu bilgiyi hocam?
@Tanju1616 @frknyldrm ama higleinin hp'si biraz daha yüksek oluyor boş paket ise farkeder
Dene görürsün çok güzel bi hitap sağolun bu hitap için kendi aracımda denedim o yüzden yazdım zaten.[mention=2869]ltftaha[/mention] ne mi değişiyor dene görürsün, 0.4 yakıt farkı , artı yokuş ve vites aralarında bariz boğulma farkı kullanan bilir , polo da çok ama çok farkettim
O zaman hiç takılmaması lazım hocam sizin mantığınıza göre; hem araç ağır, hem jant.@frknyldrm yanlış anlattım , higlen kilo olarak daha ağır , midline göre
R-line daha mı ağır bilginiz var mı?@frknyldrm yanlış anlattım , higlen kilo olarak daha ağır , midline göre
Jokey de önemli hocam süren zayıflasın arabaya tek binsin arka koltuklarda sökülebilinir [emoji16]Az yaksın isteyenlere..
Başta sibop kapakları sökülmeli, acayip fark ediyor..
Sonra stepneyi pantizot, bagaj tabanını ve lastik tamir kitini eve kaldırın..
daha mı yakıt tasarrufu.. arka kafalıkları sökün..
yetmedi mi? sakın full depo dolaşmayın. Her 10 km de bir yakıt alın. Ne o öyle full depo boşuna yakıt taşıyoruz.
Oh miss çekiş on numara.. dahası mı? Binmeyin yakıt tasarrufu olsun..
Yalıtımıda sökelim mi hocam az geldi jant bana[mention=16324]frknyldrm[/mention] hiç takılmaması derken 1.0 araca kendi boyutunun üstüne çıkılmaması gerekiyor evet onu demek istedim 17ye gerek yok 16 gayet ideal
Hatta 16 da fazla 15lik sac jantları takalım kapaklarınıda takmayız yanaklar köfte puf puf mercedes gibi gezerizYalıtımıda sökelim mi hocam az geldi jant bana
SM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi