Uygun lastik ölçüsü

[mention=14948]farukal[/mention] kim dedi aynı diye biri 1.6 motor diğeri 1.0 , biri 200 tork üretiyor , diğeri 250 üstü üretiyor aynı mı oluyor ?
"Dene görürsün"

SM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@farukal araştırdım ben sana direk doğru bilgilerle geliyorum biri 1.6 250 tork, diğeri 1.0 200 tork hangisi daha seri daha güçlü , sen söyle araştırmaya gerek yok iki aracı da aktif kullanıyorum ☺️

1.2 tsı 9.9 sn ayrıca

Konu nereden nereye geldi yahu, bırakın isteyen istediği jantı taksın. [emoji4]
Fabrikasyon ölçüde jant takan adama da 17'ye ne gerek var denmez yani.
Hay yaşa ya [emoji16][emoji16]

Jokey de önemli hocam süren zayıflasın arabaya tek binsin arka koltuklarda sökülebilinir
Sakın birşeyler yiyip araca binmeyin, aç aç binin araca😁

@ogzogz arka sibop kapakları kalsa dahi iyi olur, motor önde ya  dengeler 😉
(y)  bu önerileri dikkate alacağım, şimdi aklımdaki tek soru acaba highline mı daha ağır r-line mı?😁 

Şaka bi yana tek bir noktasına takılıp genel konuya değerlendirme yapılamıyor. Konfor yakıt tüketimi araca uyup uymaması.. Yani ince ayrıntıya girersen tabi ki böyle şeyler olur.. neyse eğlendim😁

Moderatör tarafında düzenlendi:
hocam ben şu an 205 50 17 kullanıyorum yazlık konfor anlamında 225 45 17 ile aynı gibi yani pek fark hissetmedim sadece yol sesinde biraz fark etti. Onun için 205 50 17 ler daha pahalı olduğu için almayın. Konfor istiyorsanız 16 ya geri dönün. (Benim lastikler falken 4 ay önce aldım lastikler yeni. Daha kaliteli bir lastikte belki fark olabilirdi onu bilemiyorum. 

Sonuç alarak orjinal ölçüye devam edeceğim teşekkürler arkadaşlar 🙋🏻‍♂️😀

@frknyldrm yanlış anlattım , higlen kilo olarak daha ağır , midline göre
hocam motor hacmi farkında ve şanzuman farkında (dsg/manuel) ağırlıklar farkediyor.  onun harici aynı motor aynı şanzuman araçların ağırlıkları aynıdır.

@Nfk1.6 tdi Manuel araç 1321 kg yazıyor Dsg araçların ağırlığı ne kadar acaba?

Geri
Üst Alt