Highline aracın kendi boyutu 17" hocam, ben de onu anlatmaya çalışıyorum.@frknyldrm hiç takılmaması derken 1.0 araca kendi boyutunun üstüne çıkılmaması gerekiyor evet onu demek istedim 17ye gerek yok 16 gayet ideal
"Dene görürsün"[mention=14948]farukal[/mention] kim dedi aynı diye biri 1.6 motor diğeri 1.0 , biri 200 tork üretiyor , diğeri 250 üstü üretiyor aynı mı oluyor ?
Buyrun @Aliyano621.6 tdı 0-100 11.9 sn 1.0 tsı 9.5 hocam
SM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hay yaşa ya [emoji16][emoji16]Konu nereden nereye geldi yahu, bırakın isteyen istediği jantı taksın. [emoji4]
Fabrikasyon ölçüde jant takan adama da 17'ye ne gerek var denmez yani.
Sakın birşeyler yiyip araca binmeyin, aç aç binin aracaJokey de önemli hocam süren zayıflasın arabaya tek binsin arka koltuklarda sökülebilinir
bu önerileri dikkate alacağım, şimdi aklımdaki tek soru acaba highline mı daha ağır r-line mı?@ogzogz arka sibop kapakları kalsa dahi iyi olur, motor önde ya dengeler
hocam motor hacmi farkında ve şanzuman farkında (dsg/manuel) ağırlıklar farkediyor. onun harici aynı motor aynı şanzuman araçların ağırlıkları aynıdır.@frknyldrm yanlış anlattım , higlen kilo olarak daha ağır , midline göre