- İsim
- Mesut
Bence en iyisi subway. Kranlik ve cok beyazlardan uzak durmak gerek.
2 3 ay sonra yine olsa yine yapardım dersiniz artıkUmut dedi:Subway dedim niye dedim ben de bilmiyorum. Pişman mıyım? Hayır. Gene olsa gene derim ...
Zor bir karar şimdilik sıyrılıp kopan biri yok gibi...
Aklıma yıllar önce okuduğum bir karikatür geldi,konuyla hiç bir alakası yok tabiki....
Hali vakti yerinde olan bir adam çok güzel bir hatunla tanışıyor ve geceyi birlikte geçiriyorlar...Bir sonraki kare bilmem kaç ay sonrası...Adam kuru bamya gibi olmuş,bir elinde içki,bir elinde sigara aids olmuş ve düşüncelere dalmış..
Bak lan şu hale değer miydi?Değerdi değerdi gene olsa gene yapardım,evet evet gene olsa gene yapardım.....
Yok Yusuf hocam temalardan anladığımdan değil temalara bir göz attım birden o dikkatimi çekti bilinçli bir tercih değil,ayrıca ben bütün temalara aynı mesafedeyim ve saygılıyım...yusuf dedi:2 3 ay sonra yine olsa yine yapardım dersiniz artıkSubway dedim niye dedim ben de bilmiyorum. Pişman mıyım? Hayır. Gene olsa gene derim ...
Zor bir karar şimdilik sıyrılıp kopan biri yok gibi...
Aklıma yıllar önce okuduğum bir karikatür geldi,konuyla hiç bir alakası yok tabiki....
Hali vakti yerinde olan bir adam çok güzel bir hatunla tanışıyor ve geceyi birlikte geçiriyorlar...Bir sonraki kare bilmem kaç ay sonrası...Adam kuru bamya gibi olmuş,bir elinde içki,bir elinde sigara aids olmuş ve düşüncelere dalmış..
Bak lan şu hale değer miydi?Değerdi değerdi gene olsa gene yapardım,evet evet gene olsa gene yapardım.....
Hocam çok daha güzeli var. Üst tarafta hayran olduğum bir özellik var. Gazete ikonu var. Ona bastığınız zaman tüm yeni şeyler orada listeleniyor. Hatta içerikleri ile birlikte. Hızlı alıntı ve cevap seçenekleri ilemaniax dedi:@yusuf
yusuf hocam bu tema değişince yine son okunmamışlar, chat bölümü vs olacak mı? yoksa site her seferinde diğer forumlar gibi açılacak ta yeni mesaj gelen konularda bi işaret mi olacak?
2.gibi olursa sürekli alt menülere girip bulmak gerekir o yüzden merak ettim.
hocam o activity'e baktım da cevapla seçenekleri giriş yapınca mı çıkacak?yusuf dedi:Hocam çok daha güzeli var. Üst tarafta hayran olduğum bir özellik var. Gazete ikonu var. Ona bastığınız zaman tüm yeni şeyler orada listeleniyor. Hatta içerikleri ile birlikte. Hızlı alıntı ve cevap seçenekleri ile@yusuf
yusuf hocam bu tema değişince yine son okunmamışlar, chat bölümü vs olacak mı? yoksa site her seferinde diğer forumlar gibi açılacak ta yeni mesaj gelen konularda bi işaret mi olacak?
2.gibi olursa sürekli alt menülere girip bulmak gerekir o yüzden merak ettim.