@maniax
Hocam onlar giriş yapınca.
Yenileme güncelleme almak istersen 6 ayda bir var. Ama 30$ falan. Onu ozaman düşünürüz
hadi hayırlısı bakalım. yarın forumun son günü. hüzün çöktü içime. bu halinin yeri hep ayrı olacak.
2015 mayısında sokakta kalıp bu 2+1 forumu bulup başımızı sokmuştuk, merkezi ısıtmamız olmadığı için birbirimize yakın durup ısınmıştık. gelen her arkadaş daha da güzelleştirmişti burayı...
şimdi residence'a geçiyoruz sanki
öyle duygular, duygular işte..
Abi ne güzel yazmışsın öyle
valla eren, gece gece, ankarada camdan dışarı bakıyodum. kar falan ortam bi değişik. yarın da bu görünümün son günü. eskilere gittim. golfüm yoktu o zamanlar. tam beklememin kritik zamanlarıydı. bi gün dh'ye bi girdim ortalık dağılmıştı. resmen öğretmensiz kalmış gibi hissettim. yusuf hocam, orhan hocam hep uzaklaştırılmıştılar.
içimden geçti. ulan dümdüz sövüp süresiz uzaklaştırılsam mı diye
sonra dedim boşver. değerli insanların adını lekeleriz öyle davranarak.
sonra buranın kurulduğunu duyunca acayip sevinmiştim.
@maniax
Hocam onlar giriş yapınca.
Yenileme güncelleme almak istersen 6 ayda bir var. Ama 30$ falan. Onu ozaman düşünürüz
hadi hayırlısı bakalım. yarın forumun son günü. hüzün çöktü içime. bu halinin yeri hep ayrı olacak.
2015 mayısında sokakta kalıp bu 2+1 forumu bulup başımızı sokmuştuk, merkezi ısıtmamız olmadığı için birbirimize yakın durup ısınmıştık. gelen her arkadaş daha da güzelleştirmişti burayı...
şimdi residence'a geçiyoruz sanki
öyle duygular, duygular işte..
Değerli Murat Hocam,
Öyle güzel, öyle samimi ve öyle yaratıcı şeyler yazmışsınız ki çok duygulandım ansızın.
Haklısınız aslında siz söyleyene kadar fark etmemiştim. Burası sığındığımız ilk kulübeydi.
Yüreklerimizdeki tutkunun ateşiyle ısındık ve gideceğimiz bir çatıyı gece gündüz demeden çalışıp derip çatan Yusuf Hocamın inancı ve azmi olmasa bu güzel platform asla oluşamazdı.
Bizi yalnız bırakmayıp destek veren, varlıklarıyla mutluluk ve onur duyduğum; Başta Orhan
@Orhan Hoca ve Serdar Hocam
@Negatiwe olmak üzere size,Umut Hocama @umut Eren Kardeşime
@fcsrn, Melih Hocama
@cradlemelih , Volkan Hocama
@dtvolkan, Serkan Hocama SB1907_23, Selçuk Hocama
@Rust, Burak Hocama
@burakca ,
@reko Hocama , Erkan Hocama
@erkanz , Sezer Hocama
@Navfree ve Muhammed Hocama
@MSE sonsuz teşekkürler siz dostlarım iyi ki varsınız