Sıfır Araç Teklifi Alanlar

Yaklaşık 2 ay önce 2008 Jetta 1.4tsi Comfortline 155bin km 645 e satmıştım.(Boyasız Değişensiz)
En ufak ayrıntısına kadar bakım evraklarım tam takırdı.
Tabi piyasa bitikti. Jetta hayranı bir kaç kişi vardı. Birine nasip olmuştu.

Arkadaşınız da 700 ile 750 arasına satar gibi.

Bana bir aracı alırken kazanmak daha önemli geliyor.

Kaderden nasipten ötesi yok.
2008 jetta manuelmiydi ?

Yeni cupra leonu lansman süresinde olduğu için 1,820,000tl den bana yardımcı olacaklarını söylediler.

2008 jetta manuelmiydi ?
Aynen hocam.

Bir başka tanıdığım da 2012 Jetta Comfortline 1.2 Tsi Manuel vardı. Yazın satmıştı. 660 civarına satmıştı. Birkaç boyası vardı. Garip bir piyasa var.

Golf demek kalite demek özellikle 8.5 harika olmuş
Bugün yeni Octavia yı kullandım gün boyu dedimki golf gibi aynı tepkileri gidişi tok, içi geniş rahat kocaman bagaj her neyse işim bitince golfüme tekrar bindim baktım dedim ki golf başka herşey daha minimalist daha premiuma yakın golf 8 oysaki aracım o beğenilmeyen golf 8 (ben beğeniyorum) golf’ün yeri farklı başka araçlar kullanınca anlıyorsunuz. Konu dışı oldu konuya dönersek bayilerde r Line ve style kıtlığı var genel olarak life paket satıyorlar sebebi sanırım 2 milyon üstü fiyatlara ilgi görmüyor golf. Avrupa daki incelemelere bakıyorum manuel vites bile ful pakette var baz pakette navigasyon var bizde yok garip 🤷🏻‍♂️

Bugün yeni Octavia yı kullandım gün boyu dedimki golf gibi aynı tepkileri gidişi tok, içi geniş rahat kocaman bagaj her neyse işim bitince golfüme tekrar bindim baktım dedim ki golf başka herşey daha minimalist daha premiuma yakın golf 8 oysaki aracım o beğenilmeyen golf 8 (ben beğeniyorum) golf’ün yeri farklı başka araçlar kullanınca anlıyorsunuz. Konu dışı oldu konuya dönersek bayilerde r Line ve style kıtlığı var genel olarak life paket satıyorlar sebebi sanırım 2 milyon üstü fiyatlara ilgi görmüyor golf. Avrupa daki incelemelere bakıyorum manuel vites bile ful pakette var baz pakette navigasyon var bizde yok garip 🤷🏻‍♂️
Geçen ay doğuş oto Çankaya da hala golf8 life ve Style paket vardı

Geri
Üst Alt