Sıfır Araç Teklifi Alanlar

Manuel sevenler için, Golf kaçırılmayacak fiyatlarda. Gelecek yıl bu fiyatların hayal olacağını düşünüyorum.

Ülkemizde otomatik akımı olsa da çok takılmamak lazım.
Dubai çikolatası akımına benzer bir durum. :)

Almanya'da otomatik ile manuel arasında 1500 euro varken, ülkemizde 500 bin fark var. Manuel satışları halen avrupada çok yüksek. Gerçekten anlaşılır gibi değil...

Bende Aralık da almayı düşünüyorum .Arca 1280 dediyse İstanbul bayilerinde 1240 kadar bulunur diye düşünüyorum ilk lansman fiyatı zamanına göre şimdi euro sanki daha düşük gibi .

Bende Aralık da almayı düşünüyorum .Arca 1280 dediyse İstanbul bayilerinde 1240 kadar bulunur diye düşünüyorum ilk lansman fiyatı zamanına göre şimdi euro sanki daha düşük gibi .
Her araç için farklı zaman dilimlerinde indirim yapıyorlar.

Örneğin geçtiğimiz 2 hafta Taigo'ya indirim yaptılar. 1300'den sattılar.

Şimdi Golf Impression'a yapmışlar. 15 kasım sonmuş.

Muhtemelen 15 kasımda başka bir araca yapacaklar.
Böyle böyle stokları eritecekler sanırım.

Her araç için farklı zaman dilimlerinde indirim yapıyorlar.

Örneğin geçtiğimiz 2 hafta Taigo'ya indirim yaptılar. 1300'den sattılar.

Şimdi Golf Impression'a yapmışlar. 15 kasım sonmuş.

Muhtemelen 15 kasımda başka bir araca yapacaklar.
Böyle böyle stokları eritecekler sanırım.
Evet lansman 1240 a sattıklarında euro 35 civarıymış şimdi 37 civarı başka da indirim olmaz gibi

Önce en düşük donanımdan başlıyorlar

sonra life

en son style yapacaklar tamamen şahsi görüşüm :) hissiyat yani.

2013 Golf 7 1.6 tdi comfortline aracım var manuel, 0 Golf kampanyasindan faydalanip 1.5 tsi manuel e geçmek istiyorum. Otomatik olup olmamasi cok da mesele değil. Birçok kişi kalitenin 7 ye göre düşük olduğunu söylüyor ama sonuçta 0 bir araç almis olacagim eğer olursa. Cok kararsizim acikcasi aracımı da satabilmem gerek tabii oncelikle. Piyasa ne durumdadır kaça gider hizli gider mi bunlar kafamı cok kurcalıyor ancak harekete geçmezsem de bu zamanı hatirlayip keşke hizli davransaydim derim gibi de geliyor.

2013 Golf 7 1.6 tdi comfortline aracım var manuel, 0 Golf kampanyasindan faydalanip 1.5 tsi manuel e geçmek istiyorum. Otomatik olup olmamasi cok da mesele değil. Birçok kişi kalitenin 7 ye göre düşük olduğunu söylüyor ama sonuçta 0 bir araç almis olacagim eğer olursa. Cok kararsizim acikcasi aracımı da satabilmem gerek tabii oncelikle. Piyasa ne durumdadır kaça gider hizli gider mi bunlar kafamı cok kurcalıyor ancak harekete geçmezsem de bu zamanı hatirlayip keşke hizli davransaydim derim gibi de geliyor.
Eğer illa otomatik vites ve donanım takınıtnız yoksa bence her zaman yeni iyidir.

Evet eskiye göre o kadar kaliteli olmayabilir ancak neticede 2013'ten 2024 model araca geçeceksiniz. Fiyat olarakta bence çok makul Mk8.5. Yeni her zaman yenidir. Birde makyajla birlikte bir çok donanım eklendi. Çokta boş paket sayılmaz bence.

manueller avrupada tutulmadıgı icin üretilenleri buraya gönderiyorlar bence o yüzden de bol kampanyalı fiyattan sunuyorlar
Tam aksine avrupa’da manuel vites araçlar ülkemize göre daha fazla satılmaktadır, ülkemiz de kronik olan (otomatik vites ve cam tavan) rahatsızlığı mevcuttur.

Geri
Üst Alt