Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

@metinkar

Elektrikte

***Konut
*** Sanayi
***Kamu
*** Tarım sektörü

Bunların hepsine zam geldi

Neye gelmedi ?

" Ticarethaneler"

Şarj istasyonları ticarethane statüsünde

Torpilin böylesi.........

@metinkar

Elektrikte

***Konut
*** Sanayi
***Kamu
*** Tarım sektörü

Bunların hepsine zam geldi

Neye gelmedi ?

" Ticarethaneler"

Şarj istasyonları ticarethane statüsünde

Torpilin böylesi.........

Radikal karar aldım:)
10 sene olmuştur uzun süreli gitmeyeli haziran ayından sonra köyüme Ünye ye gidiyorum…
Börtü böcek emekli maaşım bana yeter kışında istanbula geleceğim:)
Bunlar ile artık uğraşmayacağım…

Son düzenleme:
Hocam böyle günlerde sorun yaşansa da ülkenin bı ucundan bı ucuna gitmiyorsan elektrikli her anlamda avantajlı. Düz arabanla giderken 300 km gidince mola veriyorsun zaten.

Bakım masrafı yok orası burası bozulcak ona masraf derdi yok

Teslayı taksi yapan adam 800 binde batarya kapasitesinin %84 muydü öyle bir şey olduğunu gösteriyor.

Yakıt daha ucuz

Sessiz

Eksisi böyle yılda bir kaç günde şarj sorunu sadece. Tabi bu benim görüşüm .

Hocam böyle günlerde sorun yaşansa da ülkenin bı ucundan bı ucuna gitmiyorsan elektrikli her anlamda avantajlı. Düz arabanla giderken 300 km gidince mola veriyorsun zaten.

Teslayı taksi yapan adam 800 binde batarya kapasitesinin %84 muydü öyle bir şey olduğunu gösteriyor.

Yakıt daha ucuz

Sessiz

Kesinlikle katılıyorum. Bu şarj kuyruğu da Trugo'nun ücretsiz vermesinden kaynaklı oluşmuş. Diğer markaların istasyonlarında kuyruk beklemeden şarj etti insanlar. Yakın zamanda elektriğe geçiş düşünüyorum sırf bu avantajlarından dolayı bende :)

Yakıt daha ucuz

Sessiz

Kesinlikle katılıyorum. Bu şarj kuyruğu da Trugo'nun ücretsiz vermesinden kaynaklı oluşmuş. Diğer markaların istasyonlarında kuyruk beklemeden şarj etti insanlar. Yakın zamanda elektriğe geçiş düşünüyorum sırf bu avantajlarından dolayı bende :)

Ben de çok düşündüm elektrikli aracı ama vazgeçtim benzinden devam nasipse…

Kişisel tercihlere laf yok hocam ama bence aşırı mantıklı şuan için. İlerde ne olur bilinmez

Çevremde kullanan var genelde elektrik olayını evden çözüyorlar her akşam şarj…
benim bunu yapmam zor ve bazen fazla km yapıyoruz şarj falan çok zor zaman bize olumlu olmuyor…

Çevremde kullanan var genelde elektrik olayını evden çözüyorlar her akşam şarj…
benim bunu yapmam zor ve bazen fazla km yapıyoruz şarj falan çok zor zaman bize olumlu olmuyor…
Onu demeti unuttum evden şarj imkanı yoksa biraz sıkıntılı bı duruma da düşebiliyor.

Fazla km dediğim gibi mola verdiğin zaman tak şarja çok sorun olmaz ama dediğiniz ev şarjı imkansızlığı kişiye bağlı zorlayabilir

Görüntü özelinde söyleyeyim. Bayramda togg kullanıcılarına Trugo bedava oldu. Haliyle bedava şarj kuyruğu diyebiliriz. Bayramda çokça yol yaptım. Tabi uzun yol değil kısa kısa mesafeler idi genelde. Ancak hep kritik merkezi rotalardan geçtim. Gio ev istasyonu boş bekliyor Trugo’da kuyruk var. Zes 6 istasyon/12 araç yer bomboş Trugo sıra bekliyor halde gördüm. He tabi İstanbul otoyolunda Akhisar ballıca teslada 2 Tesla sıra beklerken de gördüm ancak aşağıda açılmayı bekleyen 8 Zes istasyon vardı. Onlar açık mı bilmiyorum. Açıldılarsa ucuz şarj sırası açılmadılarsa hakikaten şarj sırası diyeyim. Tesla 9 Zes 14 lira.

Ancak bu görüntüler ile bir şey demek aldatıcı olur, zira bu görüntü bedava şarj sırası. Şurada bedava benzin dağıtsalar kuyruk olacak. İşte bu durumda benzinli alınmaz kuyruk var demeye neden olursa o zaman bu konu odaklı elektrikli alınmaz deriz.

Togg T10x v2 geçen ay olduğu gibi bu ay da 500 bin tl 0 faiz devam ediyormuş.

1744277450876.png

Bu kıçı kırık phev leon

%80 ötv li olsa 2,6 milyon fiyat isteyeceklerdi.

%30 ötv ilüzyonu ile bedava leon algısına helal olsun.

Vergiyi devlet ten alıp doğuş holdingin cebine pompalayan sistem .

Geri