@metinkar
Elektrikte
***Konut
*** Sanayi
***Kamu
*** Tarım sektörü
Bunların hepsine zam geldi
Neye gelmedi ?
" Ticarethaneler"
Şarj istasyonları ticarethane statüsünde
Torpilin böylesi.........
Hocam böyle günlerde sorun yaşansa da ülkenin bı ucundan bı ucuna gitmiyorsan elektrikli her anlamda avantajlı. Düz arabanla giderken 300 km gidince mola veriyorsun zaten.
Kesinlikle katılıyorum. Bu şarj kuyruğu da Trugo'nun ücretsiz vermesinden kaynaklı oluşmuş. Diğer markaların istasyonlarında kuyruk beklemeden şarj etti insanlar. Yakın zamanda elektriğe geçiş düşünüyorum sırf bu avantajlarından dolayı bendeHocam böyle günlerde sorun yaşansa da ülkenin bı ucundan bı ucuna gitmiyorsan elektrikli her anlamda avantajlı. Düz arabanla giderken 300 km gidince mola veriyorsun zaten.
Bakım masrafı yok orası burası bozulcak ona masraf derdi yok
Teslayı taksi yapan adam 800 binde batarya kapasitesinin %84 muydü öyle bir şey olduğunu gösteriyor.
Yakıt daha ucuz
Sessiz
Eksisi böyle yılda bir kaç günde şarj sorunu sadece. Tabi bu benim görüşüm .
Hocam böyle günlerde sorun yaşansa da ülkenin bı ucundan bı ucuna gitmiyorsan elektrikli her anlamda avantajlı. Düz arabanla giderken 300 km gidince mola veriyorsun zaten.
Bakım masrafı yok orası burası bozulcak ona masraf derdi yok
Teslayı taksi yapan adam 800 binde batarya kapasitesinin %84 muydü öyle bir şey olduğunu gösteriyor.
Yakıt daha ucuz
Sessiz
Eksisi böyle yılda bir kaç günde şarj sorunu sadece. Tabi bu benim görüşüm .
Kesinlikle katılıyorum. Bu şarj kuyruğu da Trugo'nun ücretsiz vermesinden kaynaklı oluşmuş. Diğer markaların istasyonlarında kuyruk beklemeden şarj etti insanlar. Yakın zamanda elektriğe geçiş düşünüyorum sırf bu avantajlarından dolayı bende![]()
Kişisel tercihlere laf yok hocam ama bence aşırı mantıklı şuan için. İlerde ne olur bilinmezBen de çok düşündüm elektrikli aracı ama vazgeçtim benzinden devam nasipse…
Kişisel tercihlere laf yok hocam ama bence aşırı mantıklı şuan için. İlerde ne olur bilinmez
Onu demeti unuttum evden şarj imkanı yoksa biraz sıkıntılı bı duruma da düşebiliyor.Çevremde kullanan var genelde elektrik olayını evden çözüyorlar her akşam şarj…
benim bunu yapmam zor ve bazen fazla km yapıyoruz şarj falan çok zor zaman bize olumlu olmuyor…
Görüntü özelinde söyleyeyim. Bayramda togg kullanıcılarına Trugo bedava oldu. Haliyle bedava şarj kuyruğu diyebiliriz. Bayramda çokça yol yaptım. Tabi uzun yol değil kısa kısa mesafeler idi genelde. Ancak hep kritik merkezi rotalardan geçtim. Gio ev istasyonu boş bekliyor Trugo’da kuyruk var. Zes 6 istasyon/12 araç yer bomboş Trugo sıra bekliyor halde gördüm. He tabi İstanbul otoyolunda Akhisar ballıca teslada 2 Tesla sıra beklerken de gördüm ancak aşağıda açılmayı bekleyen 8 Zes istasyon vardı. Onlar açık mı bilmiyorum. Açıldılarsa ucuz şarj sırası açılmadılarsa hakikaten şarj sırası diyeyim. Tesla 9 Zes 14 lira.