AhmetCakmak
Yönetici
Teşekkürler Serdar abi. 350-360k civarında bakıyorum. Eldeki Qashqai satılacak gibi, araç bakınmaya başladım.Ahmet Hocam 408K 1.5Tsi Rline Limon sarı
Teşekkürler Serdar abi. 350-360k civarında bakıyorum. Eldeki Qashqai satılacak gibi, araç bakınmaya başladım.Ahmet Hocam 408K 1.5Tsi Rline Limon sarı
bu hafta almadım ama @krym hocamın aldığı opsiyonlarla bussiness passatlar vardı kartal doğuş'ta. bence benzer fiyatlara verirler eski girişli araçlar çünkü. bu piyasada %80 ötvli alınabilecek araçlardan biridir bence.
Passat rline için iyi fiyat gerçekten, renk nasıl durur onu bilemiyorum..Ahmet Hocam 408K 1.5Tsi Rline Limon sarı
Taksi plakasi ile guzel dururPassat rline için iyi fiyat gerçekten, renk nasıl durur onu bilemiyorum..
Golf 8 yazmayı unutmuşum : ) kusura bakmayınPassat rline için iyi fiyat gerçekten, renk nasıl durur onu bilemiyorum..
Bugün 307 binlikler için 360 bin fiyat verildiğini okumuştum. Bu kadar zam milletin aklıyla alay etmektir. Kur düştüğünde neredeydiniz. Diğer markalar bile bu kadar zam koymamışken Seat ve Skoda iyice suyunu çıkardı. 380 bin liraya plus paketsiz Ateca alacak 1 tane insan evladı çıkmaz.Seat'in 1 nisan itibariyle fiyat listesi, 307 binlik Ateca 379 bin olmus
Tarraco 490 bin lira
Ekli dosyayı görüntüle 45097