Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bu Kıçı kırık phev bmw 2.30 ??? (%30 ötv li 2.150 ye veriyolar)

2150 ye

Bu bmw 2.30 mu ?

R line golf mk8,5 mu ?

Buradaki 100 üyeden 100 ü de rline mk8,5 golfü alır

%30 ötv oltasına gelmiş millet bmw 2.30 da.

bu araç %80 ötv li anca 2500 eder

%30 ötv ile ederi gideri 1800 ....fazlası yok

Bmw tayfası fena oltaya geldi gelmeye devam ediyor. Haberleri yok. (Ha yok bu arabanın kıçı kırık başı yamuk yani eğri durumunu görmezden geliyorsan iş değişir)
Alıp 5-10 yıl değişmeden kullanan insanların arabası gibi. Belki kâr amaçlı alıp satmak isteyenler beklediğini bulamayacaktır zaman gösterecektir onu da.

O paralarda sıfır araba bakıyor olsam benim de kafam karışırdı.
Motor gücü çok iyi değil mi? 326 hp 4x4 🤔
Tipi biraz daha güzel olabilirdi.
Bir de bir daha ne zaman Bmw satın alma imkanı olacak ki insanın.

Plug in hybrid uyguna gelirse ve atıyorum aynı donanımda aynı benzinliye göre aynı ve ya yakın fiyat olursa bu benim için olumlu olur.

Şehir içi elektrikli kullanırım, şehir dışı keyfime göre.

Ha derseniz o zaman elektrikli al, gayet haklısınız. Bence aynı durumda gidip Tesla almak çok daha mantıklı.

Uzun lafın kısası bence gereksiz bı teknoloji

Alıp 5-10 yıl değişmeden kullanan insanların arabası gibi. Belki kâr amaçlı alıp satmak isteyenler beklediğini bulamayacaktır zaman gösterecektir onu da.

O paralarda sıfır araba bakıyor olsam benim de kafam karışırdı.
Motor gücü çok iyi değil mi? 326 hp 4x4 🤔
Tipi biraz daha güzel olabilirdi.
Bir de bir daha ne zaman Bmw satın alma imkanı olacak ki insanın.

Zaten alanlarda bu 326 beygirin gazına gelip alıyorlar

Tepe tepe beygirlerini kullansınlar .
85 km elektrikli menzilleri hayırlı olsun

Bunlara ben kanmam .

Eşgal bozuk ? Ford c-max tarzı şekil şemal

Rakamlara bak hocam ya…
Bizim bir kaç blok aşağıdaki apartmanda 50m2 net 2.700 satıldı…
Ev mi alınır araç mı alınır ne günlere kaldık…

%80 ötv ile araba almak büyük hıyarlık/enayilik aslında

Ben 16 yıl da bir araba degistiriyorum. Böyle bir çözüm buldum.

Astra' yı 16 yıl kullandım

Bu golfüde 16 yıl kullanıcam gibi sanki (2017 tdi mk7,5)

Kasım aralıkta 1260 a impression golf verilirken bi ara bu forumda bu araca bende talibim seklinde beyanım olmustu

* Tdi high manuel mk7,5 golfü satıp impression golf almam o kesin.*

Olay neydi

Peder beyin 2010 model cruze aracını 15 yaş durumundan şutlayıp bi impression alsak mı acaba dedik. Sonra vazgecti istemedi kendisi.

Bizde devlete 15-16 yılda bir ötv kaptırılıyor kuralı isliyor diyelim.

2032 de golf mk9,5 a talibim ama

%80 ötv ile araba almak büyük hıyarlık/enayilik aslında

Ben 16 yıl da bir araba degistiriyorum. Böyle bir çözüm buldum.

Astra' yı 16 yıl kullandım

Bu golfüde 16 yıl kullanıcam gibi sanki (2017 tdi mk7,5)

Kasım aralıkta 1260 a impression golf verilirken bi ara bu forumda bu araca bende talibim seklinde beyanım olmustu

* Tdi high manuel mk7,5 golfü satıp impression golf almam o kesin.*

Olay neydi

Peder beyin 2010 model cruze aracını 15 yaş durumundan şutlayıp bi impression alsak mı acaba dedik. Sonra vazgecti istemedi kendisi.

Bizde devlete 15-16 yılda bir ötv kaptırılıyor kuralı isliyor diyelim.

2032 de golf mk9,5 a talibim ama

Ben daha golf almam şuan ki hayalim :) ford curier …

Sanırım burada plug-in hibrit çok küçümseniyor arkadaşlar. Plug-in hibrit çok güzel bir teknoloji; 120 kilometrenin üzerinde bir menzil ve inanılmaz bir performans sunuyor. Sıradan bir hafif hibritle hibriti aynı kefeye koyuyorsanız, bu çok tuhaf bir durumdur. Açık ve net konuşayım; olması gereken rakamlar ne olursa olsun, plug-in hibritin olduğu yerde diğerlerinin hiçbir şansı olmaz. Hem performans hem de yakıt ekonomisi açısından.

Sanırım burada plug-in hibrit çok küçümseniyor arkadaşlar. Plug-in hibrit çok güzel bir teknoloji; 120 kilometrenin üzerinde bir menzil ve inanılmaz bir performans sunuyor. Sıradan bir hafif hibritle hibriti aynı kefeye koyuyorsanız, bu çok tuhaf bir durumdur. Açık ve net konuşayım; olması gereken rakamlar ne olursa olsun, plug-in hibritin olduğu yerde diğerlerinin hiçbir şansı olmaz. Hem performans hem de yakıt ekonomisi açısından.
Yani hocam şehir içi full elektrik kullanacaksın. Evde şarj imkanı yoksa çok mantıklı olmuyor. Evde şarj imkanı olsa bu sefer de elektrikli mantıklı duruma geliyor. Evde şarj imkanim varsa %200 falan elektrikli alırdım zaten. Uzun yolda benzinde kullanırım dersen de ortalama bı elektirikli araba 300 kmh gitse 3 saatte bı yarım saatlik bı mola hiç fazla değil bence. Her yer şarj istasyonu

Yani hocam şehir içi full elektrik kullanacaksın. Evde şarj imkanı yoksa çok mantıklı olmuyor. Evde şarj imkanı olsa bu sefer de elektrikli mantıklı duruma geliyor. Evde şarj imkanim varsa %200 falan elektrikli alırdım zaten. Uzun yolda benzinde kullanırım dersen de ortalama bı elektirikli araba 300 kmh gitse 3 saatte bı yarım saatlik bı mola hiç fazla değil bence. Her yer şarj istasyonu
Hocam zaten vergi avantajı olmasa ülkemizde phev'in yüzüne bakan olmaz. Dediğiniz gibi elektrikli tercih edilir direkt. Şuan için birçok ana modelin phev versiyonu yurtdışında satılıyor. Hem benzinli olsun elektrikle çok uğraşmayayım hem de az vergi ödeyeyim diyen için phev mantıklı şu aşamada. Önümüzdeki aylarda özellikle vag grubu ve diğer markaların da phev modellerini satışlarda göreceğiz.

Güncel alıntı fiyat tekliflerini tek tek bulup paylaşıyorum dostlar. :) Yine son 2-3 günün fiyatları.

Golf Life 1685
2024 passat business + opsiyon 2627
2024 Passat elegance 3023
Tiguan life 2220
Tiguan Elegance 2665
Polo life 1283

Formentor 2025 (kör nokta- pre crash-çapraz trafikli) 2220
Arona 1.0 Fr Plus 2024 1485
Ibiza 1.0 Fr plus 2024 1385

Fabia 1.0 premium 2024 1360
Kamiq 1.5 Premium 2024 1650

Bmw 230e xdrive active tourer 2110+sigorta vs
Mini Countryman electric 1910+sigorta vs

2008 Allure + Cam tavan 1600
408 Allure 1625
408 gt 1895
3008 allure 1910

Mokka E GS 2024 1410

Bayon 1.0 Dct 2025 Style 1310
Hyundai Bayon 1.0 Dct 2025 Elite 1400

Hocam zaten vergi avantajı olmasa ülkemizde phev'in yüzüne bakan olmaz. Dediğiniz gibi elektrikli tercih edilir direkt. Şuan için birçok ana modelin phev versiyonu yurtdışında satılıyor. Hem benzinli olsun elektrikle çok uğraşmayayım hem de az vergi ödeyeyim diyen için phev mantıklı şu aşamada. Önümüzdeki aylarda özellikle vag grubu ve diğer markaların da phev modellerini satışlarda göreceğiz.
Şimdi 1680 e phev life Golf geldi. Alır mısınız? Ben şahsen gider Tesla alırım azcik daha koyup. Tesla olmazsa id 4 ve ya İoniq 5 -6 birini alırım. Vergisi de düşük. Phevde elektrikle uğraşmazsan aldığın phev in bı mantığı kalmıyor. Ugraşsan da kalmıyor da o ayrı

Şimdi 1680 e phev life Golf geldi. Alır mısınız? Ben şahsen gider Tesla alırım azcik daha koyup. Tesla olmazsa id 4 ve ya İoniq 5 -6 birini alırım. Vergisi de düşük. Phevde elektrikle uğraşmazsan aldığın phev in bı mantığı kalmıyor. Ugraşsan da kalmıyor da o ayrı
Phev olarak Golf Rline'ın o fiyatlara gelmesi gerekir hocam ötv avantajından dolayı. Tesla elektriklilerde en mantıklı araçlardan birisi bence de. Ötv avantajı olduğu için phev tercih ediliyor-edilecek gibi düşünüyorum.

Phev olarak Golf Rline'ın o fiyatlara gelmesi gerekir hocam ötv avantajından dolayı. Tesla elektriklilerde en mantıklı araçlardan birisi bence de. Ötv avantajı olduğu için phev tercih ediliyor-edilecek gibi düşünüyorum.
Volkswagen öyle getirmeyecek ama muhtemelen R lie phev golf öyle gelirse kim Life alır ki? Alanın aklından şüphe edilmesi gerekir. Bu da tüm değil modelleri ölü fiyata çekmek demek.

Bu durumda ya tüm arabaları PHEV e geçirmek gerekir ya da hiçbirini geçirmemek gerekir mantık doğrultusunda. Bizi değil kendini düşünecek adamlar sonuçta.

Geri