hocam fiyat olarak 1661'i hangi bayiden aldınız?İsterseniz size notlarımı hangi bayi tek tek atayım 25.30dan fazla bayi aradım 3 günde. Müdürlerine kadar konuştum. Herkes bu kadar dip fiyat alabilir mi bilmiyorum ama 1661 verdiler. 1665 veren başka bayi de oldu. (5 mart için konuşuyorum)
2025 modeli 1785 ten açtılar. 1725e aldım şimdi sorsanız tabi öyle bir fiyat imkansız![]()
Hocam donanımhaberden siz yazdınız galibahocam fiyat olarak 1661'i hangi bayiden aldınız
evet hocam tesekkürlerHocam donanımhaberden siz yazdınız galiba
Bugün tekrar aradılar İstanbul acarlar 1665e bırakıyoruz dediler. 24 life beyaz.
Birkaç bayi daha bırakır avek ve vosmerlere bakın derim.
Cam tavansız en ideali. Tavan problemleri yok mis gibi. Koltuk ısıtması olmasa da olur.Audi bayilerinde bu ay bir sürü A3 Sportpack Advanced var. Cam tavansız koltuk ısıtmasız paket. 2150-2180 aralığında veriyorlar. Renk seçenekleri de var. Geçmiş aylarda bunlar yoktu
Katılıyorum ama 2. elde boş a3 satmak ciddi işkence millet 1.0 motorlu golf 8lerde bile style donanım ve üstünde cam tavansız almıyor 100k daha ucuz piyasası olmasına rağmen.Yoksa benim şuan öbür aracımda cam tavan var inanın 1 kere açmadım.Koltuk ısıtma aranmıyor o olmasa da olur hele de benim yaşadığım iklimde 1 kere bile lazım olmuyor,eski arabamda vardı.Cam tavansız en ideali. Tavan problemleri yok mis gibi. Koltuk ısıtması olmasa da olur.
Ya cam tavan anlarım ferah oluyor araba ama sunroof kadar boş bir şey görmedim yüzüne rüzgar yemek için neden 100k vereyim ki. Caddede piyasaya yapmayan için boş iş. Alacaksam cam tavan alırım gerçekten ferah gösteriyor çünküKatılıyorum ama 2. elde boş a3 satmak ciddi işkence millet 1.0 motorlu golf 8lerde bile style donanım ve üstünde cam tavansız almıyor 100k daha ucuz piyasası olmasına rağmen.Yoksa benim şuan öbür aracımda cam tavan var inanın 1 kere açmadım.Koltuk ısıtma aranmıyor o olmasa da olur hele de benim yaşadığım iklimde 1 kere bile lazım olmuyor,eski arabamda vardı.
hiç panaromic açılır tavanlı aracım olmadı . fakat emin misiniz cam tavanı açıldığında yüzünüze rüzgar geldiğinden ?Ya cam tavan anlarım ferah oluyor araba ama sunroof kadar boş bir şey görmedim yüzüne rüzgar yemek için neden 100k vereyim ki. Caddede piyasaya yapmayan için boş iş. Alacaksam cam tavan alırım gerçekten ferah gösteriyor çünkü
Bazı araçlarda onu engelleyen bir şey var. Rüzgarı arabanın tepesine doğru attırıyor. Ama benim için hala gereksiz 0,5 m² lik cama 100 bin vermek.... Dediğim gibi cam tavana okeyim sadece. Benim görüşüm bu başka türlü düşünene de saygı duyarımhiç panaromic açılır tavanlı aracım olmadı . fakat emin misiniz cam tavanı açıldığında yüzünüze rüzgar geldiğinden ?