İkinci seçenek benceMerhaba arkadaşlar, fikrinizi almak istiyorum.
2024 sıfır km life 1670
2024 7 bin km style 1750
Hangisi tercihiniz olurdu ?
1.0 lık bile R line geldi sizce 116 lıktan mi cekincekler150 lik rline ve style çok fazla stoklarda olmadı son 5-6 aydır
İnsanlara 115 lik style sundular
115 lik rline da komik olur zaten getirseler bile.
Sonuç:
Faiz varken herkes bekliyor.
150 liği bırak belki 180 lik ler gelir nasıl olsa param ısınıyor diyor millet
Merhaba arkadaşlar, fikrinizi almak istiyorum.
2024 sıfır km life 1670
2024 7 bin km style 1750
Hangisi tercihiniz olurdu ?
Benim hanımın aracıda style bende passat kullanıyorumŞuan kaç tane Golf 8.5 gördünüz????
Ve ya sorumu şöyle değiştireyim:
Kaç tane impression harici golf 8.5 gördünüz????. Ben daha hiç göremedim gorduklerim hepsi ama hepsi impression manueldi.
Neden? Çünkü çok uygun fiyata sattılar. Farklı düşünen varsa lütfen söylesin bana yanlış mıyım ? Life/Style Golf gören duyan var mı???
O zaman 8.5 style derim kesinlikle fiyat çok iyiymiş. 2025 life ı veriyorlar o paraya hocam.8.5 hocam
herşeye zam gelirken fiyat düşücek algısı yapanlara inanmayın 2025 sonu en dandik araç 2 milyondan başlayacak belki hatırlarlar dediğimiDhcı tayfaya inanırsak 2025 model impression 1299 a satılacaktı, boş çıktı.
408 Allure 1450 de yalanmış.
Altın Dolar yerinde durmuyor.herşeye zam gelirken fiyat düşücek algısı yapanlara inanmayın 2025 sonu en dandik araç 2 milyondan başlayacak belki hatırlarlar dediğimi
6 aydır burda hemen hemen 2 günde bir giriş yaptığımda gördüğüm şunun fiyatı bunu hakediyor aracın hakkı bu diyenlere göre iş yapsaydımAltın Dolar yerinde durmuyor.
Araçlarda durmayacak.
Haklısınız hocam.6 aydır burda hemen hemen 2 günde bir giriş yaptığımda gördüğüm şunun fiyatı bunu hakediyor aracın hakkı bu diyenlere göre iş yapsaydım
golf 8,5 'a ilaveten sıfır km motor ve citroen ami alamayacaktım yani günün sonunda onu diyenler mal sahibi olamamış oluyor
alınmış her zaman alınmıştır
Baksa gördünüz mü peki bence hayırBenim hanımın aracıda style bende passat kullanıyorum
Haklısnız hocam bende alırken illa style olucak demedim. Denk geldiBaksa gördünüz mü peki bence hayır
Hesap kitap yapan bir kişi fazlaca araştırınca o arabayı almaz çünkü. Sizin için para çok önemli değil muhtemelen normaldir saygı duyarızHaklısnız hocam bende alırken illa style olucak demedim. Denk geldi
Fiyatlar da malum yüksek impresyon onun için çok gidiyor