Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Az önce Urfa Audi bayii Whatsapp’ta paylaştı.
Audi A5 Sedan peşin 4.000.000 TL

Şimdi baktım silmiş.
Şaşırmadım her işleri ciddiyetsiz. Bakımda aracın hava giriş hortumunu takmayan, bakım sonrası motor altı muhafazanın 3 vidasını takmayan bayi. Ararsanız yalanlarlar muhtemelen fiyatı. Gerçekten hizmet kalitesi olarak çok düşük seviyedeler.

Yeni Tryon modeli lansmana ozel Tiguan ile ayni fiyata cikti :))
Du bakalim dogus daha ne indirimler yapacak.

Bu arada tyron demisler ama bu aslinda tigual allspace

Evet yandan yemiş Tiguan ama çok daha iyisi. Tayron bu fiyatlarda seyrederse Tiguanın selasını okuruz

Galiba Tayron, Tiguan Allspace in yerini alacak. Troc ve Tcross gibi ayırmak istediler sanırım. Geçmişte de Sportsvan vardı, Touran ın 15-20cm daha kısasıydı ve ikisini ayırt etmek için yandan bakmak gerekiyordu.

Galiba Tayron, Tiguan Allspace in yerini alacak. Troc ve Tcross gibi ayırmak istediler sanırım. Geçmişte de Sportsvan vardı, Touran ın 15-20cm daha kısasıydı ve ikisini ayırt etmek için yandan bakmak gerekiyordu.
Evet allspace yerine geldi

Cam kenarı 2 koltuk fazlası olan tiguan geldi
Olay oldu.....
Tiguanda mecruben ayakta 2 yolcu İle seyahat edenlere gün doğdu .Tayronda artık herkes oturacak. Bizim millete 14 koltuklu magirus deutz görünümlü vw suv lazım

Manuel style golf getirsenize kardeşim!!!

Cam kenarı 2 koltuk fazlası olan tiguan geldi
Olay oldu.....
Tiguanda mecruben ayakta 2 yolcu İle seyahat edenlere gün doğdu .Tayronda artık herkes oturacak. Bizim millete 14 koltuklu magirus deutz görünümlü vw suv lazım

Manuel style golf getirsenize kardeşim!!!
Önce olanları ucuzlatsınlar da

Bugün

DH alıntı

2024 golf life icin 1665 fiyat alınmıs
Bayi istanbul vw acarlar.

Bu iş 1650 de biter (2024 yada 2025 farketmez)

Vermezlerse süper lig 48. cisi ve 49. cusu
Golf ve civic bir alt lige düşecek

Kendileri bilirler

Yeni Tayron konusunda fiyatları paylaşmıştık ama burada da paylaşalım lansman fiyatlarını:

Tayron 1.5 eTSI ACT 150 PS DSG Life 2309 TL
Tayron 1.5 eTSI ACT 150 PS DSG Elegance 2807 TL
Tayron 1.5 eTSI ACT 150 PS DSG R-Line 2995 TL

https://www.golftutkusu.com/topic/2...uv-modeli-tayronun-turkiye-fiyati-belli-oldu/

Elegance için şimdilik dip fiyat 2730'a kadar indi doğuş oto.
Life sormadım.
R-line ise üzerinde ekstra jant opsiyonu olduğu için 3030 civarına geliyordu.

fiyatlar diger markalara göre uygun bence hocam.
civic megane fiyatları golf ile nerdeyse aynı bazı modelleri fazla bile
Şuan kaç tane Golf 8.5 gördünüz????

Ve ya sorumu şöyle değiştireyim:

Kaç tane impression harici golf 8.5 gördünüz????. Ben daha hiç göremedim gorduklerim hepsi ama hepsi impression manueldi.

Neden? Çünkü çok uygun fiyata sattılar. Farklı düşünen varsa lütfen söylesin bana yanlış mıyım ? Life/Style Golf gören duyan var mı???

Şuan kaç tane Golf 8.5 gördünüz????

Ve ya sorumu şöyle değiştireyim:

Kaç tane impression harici golf 8.5 gördünüz????. Ben daha hiç göremedim gorduklerim hepsi ama hepsi impression manueldi.

Neden? Çünkü çok uygun fiyata sattılar. Farklı düşünen varsa lütfen söylesin bana yanlış mıyım ? Life/Style Golf gören duyan var mı???

İzmir gibi yerde bir tane 8,5 R-Line gördüm…

Geri