Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hocam en güzeli full elektrili olanlar. Ben İD7 çok beğeniyorum ama araba pahalı satılıyor. Liste fiyatı %60 ÖTV ile 2.800.000 TL ama bayilerde kalan varsa da 3 Milyon TL istiyorlar. Bu araç %10 ÖTV ile gelirse 2 milyon TL olur ve bence ülkemizde epey satardı.

Elalem gidip %10 dan tesla alsın ne güzel !

+2800 e %60 ötv li İD7 alana "Deli" derler kimse alınmasın

%10 luk İD7 getirirlerse masaya yatırılır.

Elalem gidip %10 dan tesla alsın ne güzel !

+2800 e %60 ötv li İD7 alana "Deli" derler kimse alınmasın

%10 luk İD7 getirirlerse masaya yatırılır.
Dün Ankara Arca servise gitmiştim. Bayiye uğradım, id7 canlı göreyim dedim. id7 yoktu teshirde, id4 vardı. Satış temsilcisine sordum id7 yokmu diye, satıldı hepsi dedi, 2800-3200 arası. İster inan ister inanma.

Elektrikli araçlar az daha uygun olsa ve şarj gelişse alırım. NET
Zaten çoğunluk şehir içi sürüyorum aracı. dizel benzin artık uğraşılmaz
Örnek 1.9M fiyata güzel bir araç;
MİNİ CONTRYMAN
HYUNDAİ İQONIC 5
PEUGEOT E3008

Ekran Alıntısı.JPG

Son düzenleme:
Dün Ankara Arca servise gitmiştim. Bayiye uğradım, id7 canlı göreyim dedim. id7 yoktu teshirde, id4 vardı. Satış temsilcisine sordum id7 yokmu diye, satıldı hepsi dedi, 2800-3200 arası. İster inan ister inanma.
10 gün önce Arcada siyah ID7 teşhirde vardı. Bende ID4 görememiştim.
ID7 nin kalitesini cidden beğendim.

ID7 %60 ötv ile yok satıyorsa %10 ile gelse düşünemiyorum. Sanırım rekor kırar.

Yeni aşiret paket ID7 yollarda olur

Siz olsanız ne alırdınız?
Skoda Octavia Prestige mi Audi A3 Advanced makyajlı mı?
Sıfır olacak diye düşünün

Golf, Avrupa'da en çok satılan 2. araba olmuş.
Türkiye'ye az geliyor olması aracın kötü yada satılmadığını göstermez.
İsmi Golftutkusu olan forumda araca sallarken biraz daha tutarlı olalım.
Golf segmentinin en iyi aracıdır...

Screenshot_20250302_225603_DH.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 82349
Size kesinlikle katılıyorum…
Ancak şundan şüphem var: Acaba Doğuş bunun farkında mı…? Çünkü Avrupa’da halâ en çok satanlar sıralamasında ikinci olan Golfler bu adamların buraya getirdiği modeller olmayabilir…!!!
Örneğin 50.Yıl modelini burada gören oldu mu… Manuel 150 beygirlik gören oldu mu vb gibi….!!

Burada kimsenin Golf'ü kötülediğini sanmıyorum. Kötülenen şey "Türkiye fiyatları ile Golf" yada fiyatları ötv ile şişen golf.

Avrupa olayını farklı değerlendirmek lazım. Dacia markasını bir kenara bırakırsak o listenin tepesindeki araçlar 3 aşağı 5 yukarı yaklaşık aynı fiyat kategorisinde. Yani 20k-30k arası başlangıç fiyatları. Bu durumda tabiki insanlar bu fiyat kategorisindeki en iyi araçlardan biri olan Golf'ü seçecekler.

Şayet Türkiye deki gibi fiyat kategorisini 40k yakın ve üzerine çekersek işin içine Audi A4 ler, Mercedes A180-200 ler. BMW 2 ler ix1 ler giriyor bu durumda Golf seçmek düşündürücü hale geliyor.

Size kesinlikle katılıyorum…
Ancak şundan şüphem var: Acaba Doğuş bunun farkında mı…? Çünkü Avrupa’da halâ en çok satanlar sıralamasında ikinci olan Golfler bu adamların buraya getirdiği modeller olmayabilir…!!!
Örneğin 50.Yıl modelini burada gören oldu mu…
images

50. yıl plakalık takarak durumu kurtarmaya çalışıyorlar..

Geri