Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Size kesinlikle katılıyorum…
Ancak şundan şüphem var: Acaba Doğuş bunun farkında mı…? Çünkü Avrupa’da halâ en çok satanlar sıralamasında ikinci olan Golfler bu adamların buraya getirdiği modeller olmayabilir…!!!
Örneğin 50.Yıl modelini burada gören oldu mu… Manuel 150 beygirlik gören oldu mu vb gibi….!!

Hem Manuel hem 150 lik hem STYLE
(Bulgaristan vw)

IMG_20250303_003927.jpg

Dün Ankara Arca servise gitmiştim. Bayiye uğradım, id7 canlı göreyim dedim. id7 yoktu teshirde, id4 vardı. Satış temsilcisine sordum id7 yokmu diye, satıldı hepsi dedi, 2800-3200 arası. İster inan ister inanma.
2.800 için bir şey diyemem ama 3.200 bandına çıkınca temiz Mercedes eqe bulunuyor. Anlaşılan milletimizin passat sevdası elektriklide de devam ediyor gibi duruyor. Net olarak söylüyorum bir yanda gerçekten epey kaliteli olan eqe varken, 2800’e gelecekte bir alt dilime girip fiyat düşme ihtimali bulunan bir aracı almak makul değil. Hele ki juniper uzun menzil arkadan itiş getirirse ya da ioniq 6 uzun menzil arkadan itiş gelirse 3200’den, 2800’den alınan aracın yüzüne kimse bakmaz gibi. Çok bir güzelliği olmasa da model y juniper; yaygın marka, bakım yokluğu, yüksek donanım seviyesi, oturmuş marka algısı, ön-arka toplam 1000 lt bagajı düşünülünce id.7’den ileride. Ioniq 6 ise üretim kalitesi itibariyle id7’ye yaklaşamasa da gerek donanım seviyesi, gerek süspansiyon konforu, gerekse id7 ile aynı menzili 18 dk şarjda sunabilmesi itibariyle tercih sebebi olacaktır. Bu parti id7 satmış olabilir ama gelecekte gerçek manada işi zor olacak.

Dacia nın altın aldığı yerde golf gümüş alsa ne anlam çıkar ki ?

Golf den daha iyi araba dacia sandero mu şimdi?

Bu liste avrupalı arabadan anlıyor sonucu vermez.

Hocam onun liste konumu fiyattan ileri geliyor. Diğerlerinin yarısı kadar liste başlangıç fiyatı koymuş adamlar.(13k€)

Opsiyonlarıyla yok çeki demiri, yok bisiklet taşıyıcısı, yok kaykay taşıyıcı, yok bilmem tavan bagajı, Clima, navigasyon, Carplay, Ön/arka park radarı ıvırı zıvırı derken 16-17k€ ya tam eşek niyetine kullanmalık hazır araç alıyosunuz. Hem şehir içi hem de kırsalda büyük bir kitlenin işini gören en ucuz sıfır kilometre araç.

Bu 50.yıl model mi?
Hayır 50.yıl özel seri donanım paketi ayrı 2024 modeller arasında çıktı ve muhtemelen artık üretmiyor olabilirler, ancak ağırlıklı style görünümünde, ancak jantlar, ön arka far ve lambalar farklı direksiyonda ve ve aracın iç dış bir kaç yerinde 50.yıl logoları mevcut, harika bir paket…

2025 model fiyat listesi ile 2024 model fiyat listesi rakamlar aynı

Gün oldu devran döndü baltanın sapı döndü dolaştı..........

En dip 1690 dan verdikleri 2024 life golfleri

2025 model olarak 1650 den verecekleri net belli.

Arada faizde parasını şişiren de ayrıca +++ kar etti.

2025 model fiyat listesi ile 2024 model fiyat listesi rakamlar aynı

Gün oldu devran döndü baltanın sapı döndü dolaştı..........

En dip 1690 dan verdikleri 2024 life golfleri

2025 model olarak 1650 den verecekleri net belli.

Arada faizde parasını şişiren de ayrıca +++ kar etti.

[/URL]

2 sene önce burnundan kıl aldırmayıp elden ilave para isteyen otomobil satıcılarının bir kuru ekmeğe muhtaç olacakları günü iple çekiyorum

daha önce de yazmışımdır.
fabrika için 24-25 model arasında bi fark yok.
zaten ağustostan sonra üretilen araçlar fabrikadan 2025 model.
doğuşun pazarlama taktiği işte.

bu arada önümüzdeki yaz sonu phev tiguan gelecekmiş %30 ötvli.
bu durumda neden %80 ötvli araç alalım??

2025 modeller zamlı gelecek dendi 2024 model aldık elimizde patladı.2025 aynı fiyata 2024 model var ellerinde kim alacak aynı fiyata 2024 olan aracı.2024 olanları daha aşağı fiyata vermek zorundalar

Vw Yunanistanda
Legal garanti 4 yıl dedigimde buraya görsel ekledigimde kimse tınlamadı??

Bu fazladan 2 yıl garanti Vw - AG Almanyanın cebinden çıkmayacak külfet demek

Vw Tr 2 yıl garanti vererek sonraki 2 yılda çıkacak tüm arızaların bedelini cebine atıyor.

+ Vw-Ag nin cebinden cıkmayacak her kurusu da Banttan inen her araç başına indirim olarak vw-tr ilk bastan cukkalama yapıyor.

Baktılar burda millet dsg aşkına yetkili servislerin önünde kutsal bağlılık yemini etmiş
İyi niyet + garanti uzatma .....4 yıl garantiye ne gerek var?

Birde şunu ekleyim.

Burada devamlı fiyatlar düşsün haram zıkkım ötv si kalksın (en azından mantıklı bir oran olsun) muhabbeti yapıyoruz.

Bazı forum üyeleri kızıyor olabilir

Eeee biz bu kadar fazla para verdik ? Niye fiyatlar düşsün derdinde ?

Alınan alınmıstır.

Aldıktan sonra piyasa takip edilmez , fiyatlar üzerinden kar/zarar endeksi takip edilmez.

Araca sorunsuz arızasız hatasız kazasız belasız binme derdiyle uğrusmak lazım

Buraya fiyatlar düşmeli yazıyoruz hep (ötv de dahil buna)

Sıfır araç fiyatları düserse şu aşağıdaki 7,5 yaşındaki +100 bin km devirmiş benim aracımında 2. El degeri düşmeyecek mi ? Düsecek

Zaten bu iş avrupada yada en azından almanyada böyle

100 bini devirmiş 8 yaşına ilerleyen bir golf para etmiyor avrupada

Ülke olarak adam gibi vergi yükünde , satanların kerizleme yapmadığı düzende sıfır araç alınabilmeli. (Eldekini ganimet olarak görmeden.)

Almanyada şu araba para etmez

105 bin km / yaş 8 e yaklasıyor.

IMG_20241218_155621.jpg

Mart ayı fiyat listesinde 2024 ve 2025 model araçların fiyatları aynı gözüküyor.Bayilerden fiyat alan var mı?Model fiyat farkı ne kadar.

Az önce Urfa Audi bayii Whatsapp’ta paylaştı.
Audi A5 Sedan peşin 4.000.000 TL

Şimdi baktım silmiş.

Geri