Sıfır Araç Teklifi Alanlar

396500 olan prit gri, bu ay giriş yapmış sanırım, 34 gün öncesine kadar giriş yapanlar bu fiyatlarda 49 gün önce gelenler 380 metalik renk, beyaz 375

Pirit gümüş için bir araç daha boşa çıkmış 380den, bursa doğuş oto.

@golfiano Kesinlikle beyaz almayin, bende  okyanus mavisi var, cok güzel renk-arabaya segment atlatiyor, siyah cok talep ediliyor, okyanus mavisi>siyah>gri tonlari, gebzedeki siyah cok ucuz, bence onu alin

Çoook özel renk Prit gümüş passat  396500  ...keklik avı............ 

Ben en çok pirit gümüşü beğendim açıkçası, hatta yok denince kısmet olursa olur diye beyaz ve siyahı almamaya karar verdim. Telefon geldi pirit boşa çıktı diye, kapora gönderdim aldım 380 iyi fiyat gibi geldi. Sonra bursa doğuş da aradı pirit boşa çıktı diye, o da başka bir araçmış onu da sordum, boşta bir pirit gümüş var yine 380e.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu arada dün 375e gebzede refleks gümüş vardı, ben diğer renkleri ararken o da satıldı. Ama iyiki almadım dedim akşam showrooma gittim gümüş ve pirit yanyanaydı avekte, girer girmez pirite sarıldım :)  (passatı hiç sevmem severek almadım renk güzel ama)

@krym güle güle binin hocam kazasız belasız inş, herkese göre değişir turmerik sarıyı da çok seven var sevmeyen var ama ben golfte farklı olmayı sevdim çok da güzel olduğunu düşünüyorum ama sevmeyen ya da alınır mı diye çekinenler de var. skodadaki lav maviyi de hiç sevemedim. vwdeki yarış mavisi dışındakileri de hiç sevemedim mesela :)  siyahı sırf malum kişilere ve paketlere benzemesin diye istemiyorum yoksa 356500 iyi fiyat, logolar eski klima paneli dokunmatik değil onun dışında pek fark yok gibi 2020de.

Bu arada 2 gün içinde o kadar çok satış oldu ki ben görüşüyorum tekrar geri döndüğümde araç gitmiş oluyor, dün donanımhaberde falan da paylaşılmış sanırım oradan da yayılmış ciddi bir ilgi olmuş.Ben dün akşam umudu kesmiştim açıkçası.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Pirit gümüş nasıl bir renk diye baktım da tungsten griden bir farkını görmedim :D @golfiano hayırlı olsun hocam kazasız belasız kullanın tekerinize taş değmesin

Pirit gümüş nasıl bir renk diye baktım da tungsten griden bir farkını görmedim :D @golfiano hayırlı olsun hocam kazasız belasız kullanın tekerinize taş değmesin
Teşekkürler hocam hepimiz kazasız belasız kullanalım araçlarımızı inş. Dediğiniz gibi tungstene baya benziyor hatları çok belirgin ediyor diye düşünüyorum, 3 golf aracım oldu 2si sıfır ama hiç tungsten denk gelmedi o dönemlerde zaten biri n11di lacivert geldi çok nalet bir renkti :)  diğeri de refleks gümüştü, onu da madrid jantlar kurtarıyordu anca.

bu arada bir arkadaşım için polo da sordum gelmiyormuş, ağustos sonu gibi ama eylül olur dediler makyajlı gelecekmiş. vandaki bir bayide vardı resif mavi, o da satılmış en son sanırım. makyajlı ibizalar gelmiş galiba, poloda makyajlıyı beklemek mantıklı, fiyat yükselecek diye bekliyorlar ama bence alt dilime sokarlar bir şekilde düşük gelir dedi, belki polo bakan arkadaşlar için yardımcı olabilir.

Geri
Üst Alt