Sıfır Araç Teklifi Alanlar

@Alpyaman başka tekliflerde de çift yazılanı görmüştüm.

renk hoş, nardo grinin az koyusu ama eldekini satıp bir o kadar verilmez((

Aracı bakıma getirmişken diğer Audi'lere ve A3 Sline’a baktım. Jantlar hoş duruyor. :)  Bizim beyaz düldüle böyle bir jant veya üzerindeki janta piano black kaplama yapacağım.

Sline üzerindeki liste fiyatı 626 bin tl. Sanırım 530-550 civarına veriyorlar. Belki de daha uygundur bilemiyorum.

D39CE18E-895C-4D2C-8F17-BFB033FE1A3C.jpeg

EDD53A47-0BDE-4EEB-91D5-57E0183B85CA.jpeg

429EB83F-6598-4825-A394-A59BE20AFA14.jpeg

E0F12962-F3B7-46FE-AF16-A326B1D34C49.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Rline'a bu rengi yakıştırıyorum ama diğer paketlerde jantlar küçük olunca pek beğenememiştim şahsen.

Daha neyin fiyatı değişecek ki acaba, euro düşüyor. Euro 10 kuruş artsa dakikasında zam yapıyorlar zaten.
Bütçem olsa kaporaverecek kadar beğendim.

satış temsilciside kur düşüyor ama liste değişecek dedi. Bugün geçerli fiyat olduğunu belirtti.

Golf mk8 manuel için görüştüm Ağustos başı gelecek demişlerdi şimdi Eylül dediler sürekli rakamlar çıkıyor…  

Yeni Seat leon için görüştüm onlarda aynı rakamlara veriyor ve araç fazlasıyla dolu… aynı şekilde Ağustos yada Eylül ayında manueller gelecek bir tane otomatik vardı hazırda 298 düştü bir aracı arkdaşın vasıtasıyla… 

Mk8 bu ay üç araç vardı manuel vites iki ankara ve bir istanbul maslak da araçlar 290 civarı  %50 vergi dilim ile 231 den verdiler yetişemedim:)  

şimdi bakıyorum 231 den satılan araçlar internette 245-265 arası…

Bütçem olsa kaporaverecek kadar beğendim.

satış temsilciside kur düşüyor ama liste değişecek dedi. Bugün geçerli fiyat olduğunu belirtti.
Kur 10 dan 7 ye düşse bile zam gelecek deyipte , halen talep oluyorsa?

Bayiler + Al-satçılar uyanık değil, millet müstehaktır.

Al-satçı / galerici olsam bayiden 10 tane golf/a3 kaldırırım. 

Bugün araç teslimi için esenyurt doğuşa gittiğimde seatta manuel style ibiza için fiyat aldım en son 174bin ve kasko trafik onlarda yaptırmak şartı ile son fiyat olduğu bilgisini verdiler. 

Polo için de manuel 205, vw st den aldığım bilgiye göre de aronaları 231e kadar veriyorlarmış, aronayı seatta sormamıştım.

Fiyatlara da %3 zam geldiğini söylediler bu arada :)

döviz de düştü halbuki dedim ama almanya da zam yapabiliyor diyorlar. Bir de 40 küsür gün önce stoğu aldıkları araçlar bitti 30küsür gün önce gelenler 296lardan veriliyor sonra gelenler daha yüksek olacak galiba öyle anladım. Zaten liste fiyatının 125bin altına satmaları da normal değil ama kur sabitleme yaptıklarını vs de söylüyorlar. Zaten kur düştüğünde indirim yaptıklarını da gören yoktur sanırım.

2021 model Ateca 1.5 eco tsi 150hp FR Dsg icin Kayadibi oto. 425.000 lira
Arona 1.0 Tsi 110hp Style Dsg icin 245.000 lira

Honda cıvıc 1.6 lpg otomatik Elegance icin 60.000 liraya 0,52 faiz kampanyasi ile anahtar teslim 293.800 liraya anlastik.

Ben olsa ateca alirdim ama arkadasima Civic mantikli geldi ve onu aldi [emoji3]

SM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2021 model Ateca 1.5 eco tsi 150hp FR Dsg icin Kayadibi oto. 425.000 lira
Arona 1.0 Tsi 110hp Style Dsg icin 245.000 lira

Honda cıvıc 1.6 lpg otomatik Elegance icin 60.000 liraya 0,52 faiz kampanyasi ile anahtar teslim 293.800 liraya anlastik.

Ben olsa ateca alirdim ama arkadasima Civic mantikli geldi ve onu aldi http://emoji.tapatalk-cdn.com/emoji3.png

Ateca 3-4 ay öncesine kadar donanım/fiyat olarak iyi bir pozisyondaydı (350 bin TL) ancak şu anda 75bin lira daha yüksek olması başka seçenekleri ön plana getiriyor diye düşünüyorum.

Tabi arkadaşınızın imkanlarını bilemiyorum ancak Civic ile ateca arası da 131bin TL fark varmış, arkadaşınıza da hak vermemek elde değil :)

Ateca 3-4 ay öncesine kadar donanım/fiyat olarak iyi bir pozisyondaydı (350 bin TL) ancak şu anda 75bin lira daha yüksek olması başka seçenekleri ön plana getiriyor diye düşünüyorum.
Tabi arkadaşınızın imkanlarını bilemiyorum ancak Civic ile ateca arası da 131bin TL fark varmış, arkadaşınıza da hak vermemek elde değil [emoji4]

Ben aslinda Kamiq tavsiye etmistim ama 2 bayiye gittik, ikisi de nerden geldiniz basima gibi havalari vardi, kovulduk gibi olduk. O yuzden israr edemedim.

@Nizamettin Kepoğlu hayırlı olsun güzel tercih yapmış. Yinede çok pahalı ama yapacak bişey yok. Honda elegance dolu araba Wag grubu gibi değiller. 

@tiesay mart gibi ateca 2020 modellerini 305bin - 2021 modelleri ise 325bin civarlarında vermişlerdi diye hatırlıyorum. o zaman mantıklıydı gerçekten ama şu fiyata gereksiz olmuş.

@tiesay mart gibi ateca 2020 modellerini 305bin - 2021 modelleri ise 325bin civarlarında vermişlerdi diye hatırlıyorum. o zaman mantıklıydı gerçekten ama şu fiyata gereksiz olmuş.
Yanlışınız olabilir mi hocam? Zira ben ocakta 2020 model kendi aracımı alırken ateca excellence ve fr modeller ise 345-350bin bandında veriliyordu ve mart ayına kadar bu şekilde devam etti. 

305bin sadece Grandland X lerde hatırlıyorum. 

Geri
Üst Alt