@Mehmeteren0606
Dogru 40-50 bin olmasa da
25.000 den az degildir.
2500 euro da yattıgın yerden bayi karı az degil
25.000 den az degildir.
Zaten böyle kazanmasalar insanlarin yüzüne bakar s.d ler. Kimse ilgilenmiyor araç Yok o kadar üzerine fırça yiyoruz .. Hepimiz öleceğiz hesap günü bu adamlari ve bizi Yönetenlerin ne hesap vereceğini merak ediyorum. Çünkü bu dünyadan hiç umudum kalmadi.@Mehmeteren0606
25.000 den az degildir.
Yeni Seat Liste Fiyatları2021 Ocak-Temmuz vergi gelirleri içindeki;
ÖTV ve KDV toplam payı %52,23,
Bankaların/holdinglerin mükellefi olduğu kurumlar vergisinin payı %12,16,
Ağırlığı ücretli çalışan olan gelir vergisinin payı %19,29.
Ekli dosyayı görüntüle 50027
Kaynak
Bizzat ben şahidim, Hondanin yaptiklarindan. Ama kurul öyle diyorsa ben yanlış anlamışım demek [emoji35]6.09.2021 - 16:22| AA
Rekaket Kurulu duyurdu! 'ÖTV' soruşturması sonuçlandı
Rekabet Kurumu'nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, soruşturma, söz konusu teşebbüslerin Rekabetin Korunması Hakkında Kanun'un ilgili maddesini ihlal edip etmediğine yönelik yapıldı.
Bu kapsamda, Baylas Otomotiv AŞ, Chevrolet Otomotiv Ticaret Ltd. Şti, Doğuş Otomotiv Servis ve Tic. AŞ, Ford Otomotiv Sanayi AŞ, Groupe PSA Otomotiv Pazarlama AŞ, Honda Türkiye AŞ, Hyundai Assan Otomotiv San. ve Tic. AŞ, Mais Motorlu Araçlar İmal ve Satış AŞ, Nissan Otomotiv AŞ, Opel Türkiye Otomotiv Ltd. Şti, Tofaş Türk Otomobil Fabrikası AŞ ve Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ hakkında idari para cezası verilmesine yer olmadığına karar verildi.
Yani diyor ki patronlar zaten KAZANAMIYOR (DOYMUYOR ) nasıl verecekler cezayı... Yaslayin gariban Anadolu insanina ödesin maraba...
Hocam makyajli cikmis, life donanim eski highline'dan daha doluymus, henüz inclemedim ama bu fiyatlara otomatik almak zorunda olanlar icin alternatif olur@krym Polo yeni kasa mı çıkardı Eski kasanın donanım isimlerini mi yeniledi?