- İsim
- hakan
- Araç
- MK8 GTI
300 bine Polo.300 bin liran olsun ki git Polo al Sinirim bozuldu.Milletin arayıp bulamadığı arabaların hepsi galericilerde adetli olarak var. Toplam 30 tane ilanı olan basit bir galerici bile 3 tane makyajlı yeni Polo'yu çekiyor dükkana.
Noterdeki araç satış verilerinin dili olsa da konuşsa. Sıfır araçların %60 %70'i galericilere satılıyor dese mesela.
Ekli dosyayı görüntüle 51642
308.500₺ en ucuzuÇalıyor ama çalışıyor.
Impression ilanlarına bakınız
Demek ki bazı ekonomistlerin dediği gibi yoksulluktan sonra yokluk dönemine de giriyoruz. TL o kadar değersiz ki insanların gözünde, ne buluyorsa herkes saldırıyor satın almak için.Yaklaşık olarak 20-30 bayii aradım sıfır arac adına kimse de araç olmadığı gibi gelecek mi sorusuna da net cevaplar veremediler.
3 seçenek ortak nokta oldu ama;
1. Chip sorub-nu
2. Döviz Kur farkı ve
3. Galerici istilaları ve Zam gelme olasılığı..... Memlekette araç yok masşallah.
Allah bu konuda ve ekonomide sonumuzu hayır eylesin
Benim manuel ben bile düşünmüyorumManuel 1.0 impression 300leri devirdiyse 7.5lara sahip çıkın dostlar. Hele otomatikse 300 altını falan kesinlikle düşünmeyin. Ben düşünmüyorum
Hocam daha da komiği var Renault Megane 450 bin lira istiyorlar yaw@krym
2020 ağustos.
Doguş oto ankara konya yolu.
Sıfır teslimata gittik arkadaşla
1.5 tsi ekselans leon (sunroof yok) gümüş gri
214 e aldık gittik .(güle oynaya)
Bu saatten sonra hicbir dostuma / arkadaşıma / akrabama araç alma isinde müdahil olmam yardımcı olmam .
420 bine leon alana da gönülden degil anca "Yalandan" hayırlı olsun derim net.
600 e elegance passat
520 ye golf rline
315 e impression
İçinde aynı sey gecerli.
https://www.golftutkusu.com/topic/12408-leondan-leona-gecis/
çok değil 7 ay önce boş arano parasına cam tavanlı eperience ateca veriyorlardı.