Dandikdir.Hundai bayon sıfır otomatik 1.4 100 hp nasıldır acaba almayı düşünürüm bugun fiyat aldım 390 na kadar bırakıyorlar
Peki vaz geçelim o zamanDandikdir.
çok para hocam golf 8 alınHundai bayon sıfır otomatik 1.4 100 hp nasıldır acaba almayı düşünürüm bugun fiyat aldım 390 na kadar bırakıyorlar
Bayon son yillarda gördügüm en cirkin araba, 1.4 mpi atmosferik cöp motor, bu yoklukta tuttu ama piyasa normale döndügünde yaklasik 400 bine cok pisman ederHundai bayon sıfır otomatik 1.4 100 hp nasıldır acaba almayı düşünürüm bugun fiyat aldım 390 na kadar bırakıyorlar
corollayi ben de dusunuyorum, ozellikle hibrit olanlar bayi fiyatina gore ikincielcilerde uygun gozukuyor.Bayon son yillarda gördügüm en cirkin araba, 1.4 mpi atmosferik cöp motor, bu yoklukta tuttu ama piyasa normale döndügünde yaklasik 400 bine cok pisman eder
Bu piysada alinacak arabalar Clio-Corolla-Passat Business, birde bulunursa Egea Cross urban ve megane 1,3 tce edc joy.
Insanlar matematik bilmiyor, 420 bine 1,0 90 bg Polo Life dsg aliyor ama 600 bine Pasaat Business 1.5 150bg ACT dsg metalik icin 600 bin cok para diyor, sahibindende passatlar suan bedava, insanlar uyanirsa fiyatlar ucar, troc konusuna girmiyorum bile, rezalet
Clio Xtronic bayiden ucuza bulunabilinir, 250-260 bine
Corolla al-satcida uyguna var
Performans beklemeyin, yalıtımda orta düzey.Hundai bayon sıfır otomatik 1.4 100 hp nasıldır acaba almayı düşünürüm bugun fiyat aldım 390 na kadar bırakıyorlar
Bende artık rahatlık mis kaliteymis bastı mi gitsin mis geçtim hocam...Performans beklemeyin, yalıtımda orta düzey.
Sorunsuzluk bakımından vw den fersah fersah iyidir.
Bayon son yillarda gördügüm en cirkin araba, 1.4 mpi atmosferik cöp motor, bu yoklukta tuttu ama piyasa normale döndügünde yaklasik 400 bine cok pisman eder
Bu piysada alinacak arabalar Clio-Corolla-Passat Business, birde bulunursa Egea Cross urban ve megane 1,3 tce edc joy.
Insanlar matematik bilmiyor, 420 bine 1,0 90 bg Polo Life dsg aliyor ama 600 bine Pasaat Business 1.5 150bg ACT dsg metalik icin 600 bin cok para diyor, sahibindende passatlar suan bedava, insanlar uyanirsa fiyatlar ucar, troc konusuna girmiyorum bile, rezalet
Clio Xtronic bayiden ucuza bulunabilinir, 250-260 bine
Corolla al-satcida uyguna var
Aman uzak dur hocam...corollayi ben de dusunuyorum, ozellikle hibrit olanlar bayi fiyatina gore ikincielcilerde uygun gozukuyor.
Stokçuluk yapan galericinin araçları halen duruyor anlaşılan. Ne de olsa keyfi satıcı, zam ekleyerek bekletiyor araçları.Biraz önce önünden geçerken sıfır bayi deposu gibi dizilmiş araçları görünce dikkatimi çeken bir galerici. Normal şartlarda bunun patates soğan stoklamaktan ne farkı var? Şikayet etsen en ufak yaptırımı bile olmayacak. Yazık ne hale geldik. Fotoğraflardaki araçların daha arka sıraları var.
Ekli dosyayı görüntüle 51752
Hocam lokasyonu direk Cimer e yazın bence. Kan emicilik bu baska birşey değil.Stokçuluk yapan galericinin araçları halen duruyor anlaşılan. Ne de olsa keyfi satıcı, zam ekleyerek bekletiyor araçları.
Ekli dosyayı görüntüle 53700