pablonunsigarasi
Yeni Üye
Dediklerinize katılıyorum eski aracım 2015 Golf 7 idi. Golf konusunda da size katılıyorum bayi çalışanlarıda aynı şekilde Golf ile Trocun kalite olarak kıyaslanmayacağını söylüyor. Fakat bayiler Golfün üretim yerinin farklı ülke olduğu için ülkeye girişinin geç ve az olacağını söylüyor.Aynı aracı nisan ortasında incelemek için bayiye gitmiştim, cam tavansız 750₺ gibi bir fiyatı vardı ancak ben Golften inip o arabaya binmeye değer bulmadım. kalite algısı Golfle kapışacak seviyede değil, ayrıca bana hiç SUV hissiyatı da vermedi. O yüzden tekrar yeni Golfe yöneldim ama malum araç gelmiyor, nasip artık. Siz hangi araçtan geçeceksiniz bilmiyorum tabi bu şahsi düşüncem.
Sizin sorunuzun cevabına gelirsem, o stokçulardan almazdım.
Alternatif olarak yeni Qashqai var o fiyatlara, her ay da düzenli olarak araç geliyor şu an. Onlara da bakabilirsiniz. Bayilere numaranızı bırakmaya başlayın.
3008 düşünmüştüm ama bana VW kadar kalite hissiyatı vermedi özellik olarak 3008 çok daha iyi olsada.
Dün galeriden baktığım araçların %90'ını bugün fiyat yükseltmeye başladılar maalesef 20-70 bin tl arası fark eklediler. Dün 860 bin tl olarak görüştüğüm TROC için bugün istedikleri fiyat 880 bin.
819 bin style Golf için görüştüğüm galeride bugün fiyatı 870 bin tl yaptı.