Bayisine gidip incelemiştim kışın, gördüğüm en enteresan arabalardan. Dışardan DS gibi içerden Chevrolet, yazı tipleri japon 80 90 arabaları gibi, isim desen ayrı fail. Bence şansı zor Türkiye de.
Hele ki şu %40 vergi düzenlemesinden sonra…Bayisine gidip incelemiştim kışın, gördüğüm en enteresan arabalardan. Dışardan DS gibi içerden Chevrolet, yazı tipleri japon 80 90 arabaları gibi, isim desen ayrı fail. Bence şansı zor Türkiye de.
Hayırlı olsun, iyi günlerde kazasız belasız kullansın inşallah.Merhaba, kayınbabaya araba arayışımız sonlandı, superb lk 1.5 tsi ile son verdik. Ödenen paraya karşılık çok cuzi bi miktar indirim oldu, kampanya vs yok. Araba ihtiyac olmasa beklicektik hatta nisan ortasında bu zamana iyi dayandık, ama ne tıguanda ne superbde güzel bir kredi kampanyası ve indirim olmadı.
L&K bayilerde bulunuyor mu? Satıştan çektiler vs diyorlardı.Merhaba, kayınbabaya araba arayışımız sonlandı, superb lk 1.5 tsi ile son verdik. Ödenen paraya karşılık çok cuzi bi miktar indirim oldu, kampanya vs yok. Araba ihtiyac olmasa beklicektik hatta nisan ortasında bu zamana iyi dayandık, ama ne tıguanda ne superbde güzel bir kredi kampanyası ve indirim olmadı.
Merhaba,L&K bayilerde bulunuyor mu? Satıştan çektiler vs diyorlardı.
Teşekkür ederiz.Hayırlı olsun, iyi günlerde kazasız belasız kullansın inşallah.
Sosyal medyada dolaşan "Temmuzu bekleyin yasa değişiminden önce çok iyi fiyatlar olacak" tantanası da boşunaymış demek ki.
Ya da o kriterleri sağlayamayan belli başlı araçlar mı etkilendi bu durumdan bilinmez...
Düzeltme: Bir web sayfası haberine göre düzenlemenin yürürlüğe girmesi 31 Ağustos'a ertelenmiş.
Bu paraya 2. Elde sıfır ayarında formentor var.Kampanya felan hepsi yalan
1000 ytl bile inmiyorlar fiyattan Birde camfilmi boya koruma yapalim diye de seni zorluyorlar
Bugun taigo 1.0 tsi 115 ps style dsg
Full paket siparis gectik 1.821bin satis fiyati 1820 yapmadar bu kadar
Geçen trafikte gördüm, beynim yandı. Markaya bakıp bmw mi dedim, modele bakıp golf mü dedim. Bir şey anlamadan döndü gitti : )
Geçen trafikte gördüm, beynim yandı. Markaya bakıp bmw mi dedim, modele bakıp golf mü dedim. Bir şey anlamadan döndü gitti : )
Oğlum 8 yaşında, sürekli bmw görünce dalga geçer baba bak bwm yazıyor diye. Dediğin oldu bwm diye araba yapmışlar dedim o da swm çıktı : )
Elegance tiguan 1.850 bekliyorum diyen bi arkadaş vardı az daha beklesin 1 hafta sonra 2.5 a bile alınmayacak.Tiguan Life Siyah, 2060, 2040a düşüyor galiba.
Elegance için 2430 fiyat aldım.
Sitesindeki fiyatları bilmiyorum, meraktan fiyat aldım.
Elegance tiguan 1.850 bekliyorum diyen bi arkadaş vardı az daha beklesin 1 hafta sonra 2.5 a bile alınmayacak.