- İsim
- Oktay
- Araç
- Passat b8 Gte /golf7 Gti
Evet bence de yuksek Ama ne kaldi hesapliHayırlı olsun hocam, Taigo için bu fiyat yüksek geldi bana açıkcası, 1.5 tsi mı.
Evet bence de yuksek Ama ne kaldi hesapliHayırlı olsun hocam, Taigo için bu fiyat yüksek geldi bana açıkcası, 1.5 tsi mı.
Orası öyle tabii, ben olsam Tiguan Life düşünürdüm açıkcası, yakın fiyatlarda sayılırlar diye. Güle güle kullanın.Evet bence de yuksek Ama ne kaldi hesapli
TesekurlerOrası öyle tabii, ben olsam Tiguan Life düşünürdüm açıkcası, yakın fiyatlarda sayılırlar diye. Güle güle kullanın.
Hayırlı uğurlu olsun yeni aracınızTesekurler
Bundan onceki aracim da 2019 Tiguan di onuda 1340 a Yeni sattim
Evet bence de yuksek Ama ne kaldi hesapli
Sizin Tiguan da doludur.Tesekurler
Bundan onceki aracim da 2019 Tiguan di onuda 1340 a Yeni sattim
Bence farki sadece ekranda kahve resmi gostermesiNormal yorgunluk tespit sistemine göre ""Gelişmiş dikkat ve yorgunluk algılama sistemi "Driver Attention Monitor "" farkı nedir? Fikriniz var mı?
Satış pazarlamadan farkı yoktur diye düşünüyorum. Pre crash opsiyonu var ise ancak o zaman belki kemer titretme veya germe işlemi ile uyarabilir.Normal yorgunluk tespit sistemine göre ""Gelişmiş dikkat ve yorgunluk algılama sistemi "Driver Attention Monitor "" farkı nedir? Fikriniz var mı?
Ama hocam bu fiyata 1.5 tsi dq381 şanzımanlı misler gibi formentor var. Yine de hayırlı olsun.. artık vw gözümde bitti , fiyat politikası çok yanlışEvet bence de yuksek Ama ne kaldi hesapli
Zaten eskisinde de kahve çıkmıyor mu?Bence farki sadece ekranda kahve resmi gostermesi
Valla hepsinden birseyler cikiyorZaten eskisinde de kahve çıkmıyor mu?
Tiguan la formentor bence kiyaslanamaz helekide 2024 model le tabiki bu Benim gorusumFormentor her ne kadar eleştirilecek bazı yönleri olsa da, Formentor gibi bir araç varken Tiguan alınmaz, Tiguan ‘a 2,3-2,5 milyon edicek bir araç değil
mk3 etsi tiguan her yönden farklı hocam. özelikle rline veya elegance. incelemeden, binip test etmeden önyargılı davranmayın. 4yıl 2020 tiguan highline kullanmış biri olarak ben bile bu kadar farkedeceğini beklemiyordum. fiyat olarak belki biraz daha düşük olabilirdi. formentor ve mk2 tiguan kıyaslayabilirsiniz ama onda bile yine tiguan alınır, bayide geçenyıl bayağı detaylı inceledim dolu formentoru. her nekadar dolu, sportif görünsede, iç mekan genişliği ve kalite anlamında mk2 tiguanın gerisinde.Formentor her ne kadar eleştirilecek bazı yönleri olsa da, Formentor gibi bir araç varken Tiguan alınmaz, Tiguan ‘a 2,3-2,5 milyon edicek bir araç değil