Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Uzun yolda, hibrit olmayan, anam babam usulü klasik benzinli aracımla üç buçuk litre tüketen ben, bu yorum karşısında bir şey diyemiyorum.
Plugin Hybrid araç ile mi? Yazınızda Plugin Hybrid araç ile o tüketimler olabilir demişsiniz.

Plugin Hybrid araç ile mi? Yazınızda Plugin Hybrid araç ile o tüketimler olabilir demişsiniz.
Yok hocam o adam çılgın Golf 8.5 impression ile yapmış

Merhaba, Bugün golf life için 2024 model 1.755 K Ffiyat verdiler. birkaç renk var. Tayron Ağustos a kadar yokmuş, 2300 fiyatları hayal.

2024 Golf 8,5 impression İstridye Grisi aracıma bugün 1410 teklif etti birisi vermedim.
Kıyamadım :)
Aracın sıfırı gelmiyor. Gelirse kaçta verecekleri belli değil.
Satsam yerine alacak bu kalitede bir araç bulamam diye düşündüm. Üstüne en az 500 bin koymam lazım.
Örneğin 1600'e 2020 75 binde Tiguan alsam DSG elimde mi kalacak belli değil. Birde 5 yaşında araç olmuş olacak.

Hata mı ettim? Sizin fikriniz nedir?

Çok doğru bir karar bu piyasada 2021 model altı araçlar değer kazanmaz önümüzdeki süreçte hangi arabayı alırsanız alın 2021 ve üstü tavsiye ederim malesef herkes arabadan anlamıyor satarken modele fazlaca takılma oluyor

Phev müthiş bir teknoloji . burada kötülenmesini garipsedim doğrusu. çünkü günlük bir insanın ortalama aldığı yol 20 km civari.
o yüzden çok mantıklı birçok insan için.

phev tiguan gelsin almayı düşünüyorum. çünkü benzin çok harcıyor.

Phev müthiş bir teknoloji . burada kötülenmesini garipsedim doğrusu. çünkü günlük bir insanın ortalama aldığı yol 20 km civari.
o yüzden çok mantıklı birçok insan için.

phev tiguan gelsin almayı düşünüyorum. çünkü benzin çok harcıyor.
O durumda elektrikli daha mantıklı duruma düşüyor çünkü

Geri