Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

2024 Golf 8,5 impression İstridye Grisi aracıma bugün 1410 teklif etti birisi vermedim.
Kıyamadım :)
Aracın sıfırı gelmiyor. Gelirse kaçta verecekleri belli değil.
Satsam yerine alacak bu kalitede bir araç bulamam diye düşündüm. Üstüne en az 500 bin koymam lazım.
Örneğin 1600'e 2020 75 binde Tiguan alsam DSG elimde mi kalacak belli değil. Birde 5 yaşında araç olmuş olacak.

Hata mı ettim? Sizin fikriniz nedir?
tiguan dsg ıslak kavrama, sorun yaşayan duymadım.

Mahalle sokağımızdan bir vatandaş Tesla almış koyu mavi tam renk bilemedim.Plakadan MTV sine bakayım dedim 28800 tl 6 aylık.
ÖTV KDV düzenlemesi olsa ne yazar yıllık 60 vergi kasko trafik te cabası.
Performance/long rangedir o,zaten orjinal rengi beyaz dışı olan teslalar %99.9 ihtimalle short range değildir çok ciddi vergi öderler ama çok güçlü arabalar roketler onlar eskinin orjinal M’lerinden hızlılar düzlükte.Şuanda tutulan SR teslaların vergisi yıllık 15 küsür.O segment içten yanmalıyla aynı.

Yeni Alınan BMW X1 Plug-in Hybrid M Paket Deneyimi

Bir yakınımın yeni aldığı BMW X1 Plug-in Hybrid M Paket aracıyla bir süre deneyimim oldu. Araç, Bakırköy ile Esenler arasında kullanıldı. Her seferinde, araç elektrik modundan benzinli motora geçerken ciddi şekilde sarsıldım. Bu sarsıntı o kadar fazlaydı ki, başlangıçta artçı bir deprem olduğunu düşündüm. Aracın daha yeni olduğunu göz önünde bulundurunca, "Bu kadar sarsıntı normal mi?" diye düşünmeye başladım. Oysa araçta yalnızca 71 kilometre yapılmıştı.

Biraz araştırma yaptıktan sonra, aracın benzinli motorunun 3 silindirli olduğunu öğrendim. Bu da demek oluyor ki, bu tür yeni motor kombinasyonlarını test etmeden almak riskli olabilir. Bu yüzden, yeni teknolojilerin test edilmeden alınmaması gerektiğini düşünüyorum.
Aslında motor bildiğimiz bir motor,güncellemeler mutlaka yapılmıştır da b38 kodlu 318-418deki 136 hplik 3 silindir motor 150liğe çıkmış.Tabi parçalar farklıdır güçte fark var.Bloğun değiştiğini sanmıyorum ama çok bilgi de bulamadım.Ha eski motor iyi miydi derseniz hayır baya arızalıydı turbo 50binde bile revizyon istiyordu soğutmasında problemler vardı vs ama türkiyede hala ciddi piyasası var 😂 230e alırken çekincem de o,garanti bitmeden satsam kaça gider acaba vs

Bazen hevesimiz kısa sürede sönümlenir ya onun gibi geldi bana.

Golf mk7 de öyle oldu bana, sonra forum sayesinde eklentiler geliştirmeler yaptıkça daha kullanışlı oldukça tekrar ısındım. Yapacak çok şey vardı ama bazı sebeplerden aracı sık kullanamayıp da yatırınca üzerine düşemedim.

Şimdi de mk 8.5 impression hayaliyle birşey ekleyesim gelmiyor.
Hocam lütfen Golf tutkumuz tabi ki bitmedi :) Sadece güzel bir teklifle kafa karışıklığı oldu. Hemen geri çevirdim.

Aslında 1270'e aldığım araç için 1410'luk teklif kağıt üzerinde iyi duruyor ama reelde öyle değil.
Leon'un üzerine para eklemek için borsada sattığım hisse nerdeyse %100 yaptı. Hemde düşen borsada :)

Aracı yatırım için almadığım için çok kafaya takmıyorum. Bir aksilik olmaz ise uzun yıllar beraberiz kendisiyle..

Geri