Xcorpit39
Üye
DüzelttimHocam keşke noktalama işaretleri kullansaydınız da güzelce okusaydık yazdığınızı

DüzelttimHocam keşke noktalama işaretleri kullansaydınız da güzelce okusaydık yazdığınızı
Bu çok resmi olmuş önceki yazı daha iyiydiDüzelttim![]()
Bu çok resmi olmuş önceki yazı daha iyiydi![]()
tiguan dsg ıslak kavrama, sorun yaşayan duymadım.2024 Golf 8,5 impression İstridye Grisi aracıma bugün 1410 teklif etti birisi vermedim.
Kıyamadım![]()
Aracın sıfırı gelmiyor. Gelirse kaçta verecekleri belli değil.
Satsam yerine alacak bu kalitede bir araç bulamam diye düşündüm. Üstüne en az 500 bin koymam lazım.
Örneğin 1600'e 2020 75 binde Tiguan alsam DSG elimde mi kalacak belli değil. Birde 5 yaşında araç olmuş olacak.
Hata mı ettim? Sizin fikriniz nedir?
Performance/long rangedir o,zaten orjinal rengi beyaz dışı olan teslalar %99.9 ihtimalle short range değildir çok ciddi vergi öderler ama çok güçlü arabalar roketler onlar eskinin orjinal M’lerinden hızlılar düzlükte.Şuanda tutulan SR teslaların vergisi yıllık 15 küsür.O segment içten yanmalıyla aynı.Mahalle sokağımızdan bir vatandaş Tesla almış koyu mavi tam renk bilemedim.Plakadan MTV sine bakayım dedim 28800 tl 6 aylık.
ÖTV KDV düzenlemesi olsa ne yazar yıllık 60 vergi kasko trafik te cabası.
Aslında motor bildiğimiz bir motor,güncellemeler mutlaka yapılmıştır da b38 kodlu 318-418deki 136 hplik 3 silindir motor 150liğe çıkmış.Tabi parçalar farklıdır güçte fark var.Bloğun değiştiğini sanmıyorum ama çok bilgi de bulamadım.Ha eski motor iyi miydi derseniz hayır baya arızalıydı turbo 50binde bile revizyon istiyordu soğutmasında problemler vardı vs ama türkiyede hala ciddi piyasası varYeni Alınan BMW X1 Plug-in Hybrid M Paket Deneyimi
Bir yakınımın yeni aldığı BMW X1 Plug-in Hybrid M Paket aracıyla bir süre deneyimim oldu. Araç, Bakırköy ile Esenler arasında kullanıldı. Her seferinde, araç elektrik modundan benzinli motora geçerken ciddi şekilde sarsıldım. Bu sarsıntı o kadar fazlaydı ki, başlangıçta artçı bir deprem olduğunu düşündüm. Aracın daha yeni olduğunu göz önünde bulundurunca, "Bu kadar sarsıntı normal mi?" diye düşünmeye başladım. Oysa araçta yalnızca 71 kilometre yapılmıştı.
Biraz araştırma yaptıktan sonra, aracın benzinli motorunun 3 silindirli olduğunu öğrendim. Bu da demek oluyor ki, bu tür yeni motor kombinasyonlarını test etmeden almak riskli olabilir. Bu yüzden, yeni teknolojilerin test edilmeden alınmaması gerektiğini düşünüyorum.
Düzelttim![]()
Hocam lütfen Golf tutkumuz tabi ki bitmediBazen hevesimiz kısa sürede sönümlenir ya onun gibi geldi bana.
Golf mk7 de öyle oldu bana, sonra forum sayesinde eklentiler geliştirmeler yaptıkça daha kullanışlı oldukça tekrar ısındım. Yapacak çok şey vardı ama bazı sebeplerden aracı sık kullanamayıp da yatırınca üzerine düşemedim.
Şimdi de mk 8.5 impression hayaliyle birşey ekleyesim gelmiyor.
Ahmet hocam günaydın, dediğim gibi aracı çok kısa süre kullandım ve iftar saatinin yaklaşmasından dolayı satış temsilcisinin acele davranması nedeniyle arabaya tam hakim olamadan gerekli sürüş pozisyonları almadan ve tam incelemeden ilk izlenimlerimi söyledim daha uzun süre kullanıp daha detaylı inceleyebilseydim belki de tam tersi pozitif etki ile karşılaşacaktım önyargılı eleştiri yaptıysam özür dilerim. Selamlar saygılar.Nasıl bir test sürüşü yaptığınızı bilmiyorum ama öncelik olarak gaz tepkisi şöyle: A3'te Auto modu var, Drive Select'te seçmediğiniz sürece tabii ki D modunda seçtiğiniz moda göre hantal kalır. Efficiency veya Comfort modunda ise özellikle.Bu yaptığınız eleştiri bana göre bilgi yetersizliğinden dolayı yanlış bir yönlendirme gibi olmuş. A3 sahibiyim, test ettiğiniz araç Advance paket, ama beklentinizin spor koltuk olduğu anlaşılıyor. Aracımda S-line spor koltuklarım da mevcut. Paketten pakete değişiklik gösterir, tabii ki. Advanced pakette spor koltuk koysalar, hem konfor isteyenleri göz ardı ederler hem de S-line donanımının hiçbir anlamı kalmaz. Ayrıca, Comfortline Golf'te sahibim ve öyle A3'ün spor koltuğu kadar gayet saran bir koltuk da değil bana göre, Comfortline koltuğu. Ambiyans olarak, bende de 64 renk yok fakat beyaz renkte 4 kapı ve ayak altı var; gece daha belli oluyor. Gidip Mercedes gibi bir ambiyans beklediyseniz, kendi beklentinizi bayağı yükseltmişsiniz Audi için. Zira A6'da bile öyle rengarenk bir ambiyans yok. Ayrıca A3 bana göre tam bir premium C segmenti. Sıfır olarak rakipleri, A Sedan ve 2 Serisi Sedan ile bariz hiçbir farkı yok, yalıtım, sportiflik vb. anlamında her biri kafa kafaya. Siz günümüz şartlarında 2.5M para veriyorum, her şey olmalı diye düşünürseniz, sıfır Clioların fiyatı 1.3M-1.4M olmuş durumda. Özetle: Eleştirdiğiniz bir aracın bütün detaylı bilgilerini elde etmeden bu kadar keskin eleştiri yapmanızı doğru bulmadım. Saygılar sunuyorum.