Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dün Adana Aykan'da A3 test sürüşüne katıldım beklentimi çok yüksek tuttum sanırım tamam yarım saatlik bir sürüş tüm bilgileri vermez ama insan gaza bastığı an bir şeyler anlıyor. Kesinlikle istenen paranın hakkını vermiyor kullandığım araç da opsiyon elektrikli bagaj iç döşeme ve sunroof vardı bunlar zaten benim için elzem şeyler değil olmasa da olur ama 2.5 milyonluk bir araç da nasıl ambiyans aydınlatma olmaz sert plastik aksamı nasıl bu kadar kötü olabilir kadrana orta ekrana diyeceğim yok ama geri kalan tüm plastik aksamlar şaşırttı beni kapı içi saklama gözlerini saymıyorum bile 2017 model bir araç da bu saydıklarımın daha iyisi varken 3 milyona yakın bir araç da bunları doğal olarak beklerim kendi aracım 7.5 ve kesinlikle son A3 den daha rahat ve daha konforlu ben bunu hissettim ve bu benim şahsi görüşümdür. Gaz tepkimesini beğenmedim manuel kullanıcısıyım ama A3'ün kalkışını beğenmedim gaz pedalı çok geç tepki veriyor otomatik olmasından dolayı gazdan ayağınızı çekince çok çabuk frenleyip yavaşlıyor koltuk yanal destekleri yok denecek kadar az kendi aracımın alcantara koltuklarının değerini şimdi anladım evet Audi premium marka olabilir ama A3 kesinlikle değil Golf Life kesinlikle A3 den daha dolu bir araç. Kia Sportage kullandım prestige paket araç da yok yok ve A3 den kat kat üstün 2 milyon fiyatı var. Tercihim sportage olur kesinlikle. Ve son söz Audi satış yetkilisinin kendi aracı Golf :) Saygılar.

Kredi vade sınırı nihai fatura değeri:
📌2.500.000 TL ve altında olan taşıt alımı amacıyla kullandırılan krediler 48 ay
📌2.500.000 TL - 5.000.000 TL arasında olan taşıt alımı amacıyla kullandırılan krediler 36 ay
📌5.000.000 TL - 6.500.000 TL arasında olan taşıt alımı amacıyla kullandırılan krediler 24 ay
📌6.500.000 TL - 7.500.000 TL arasında olan taşıt alımı amacıyla kullandırılan krediler 12 ay olarak belirlendi.

Dün ki tüm markaların sözde kur güncellemesi olduğu iddia edilen fiyat artış sebepleri belli oldu, hayırlı olsun.

Kredi vade sınırı nihai fatura değeri:
📌2.500.000 TL ve altında olan taşıt alımı amacıyla kullandırılan krediler 48 ay
📌2.500.000 TL - 5.000.000 TL arasında olan taşıt alımı amacıyla kullandırılan krediler 36 ay
📌5.000.000 TL - 6.500.000 TL arasında olan taşıt alımı amacıyla kullandırılan krediler 24 ay
📌6.500.000 TL - 7.500.000 TL arasında olan taşıt alımı amacıyla kullandırılan krediler 12 ay olarak belirlendi.

Dün ki tüm markaların sözde kur güncellemesi olduğu iddia edilen fiyat artış sebepleri belli oldu, hayırlı olsun.
Ayrıca 2.500.000 TL ve altındaki araçların %70'ine kadar kredi çıkıyormuş.

Dün Adana Aykan'da A3 test sürüşüne katıldım beklentimi çok yüksek tuttum sanırım tamam yarım saatlik bir sürüş tüm bilgileri vermez ama insan gaza bastığı an bir şeyler anlıyor. Kesinlikle istenen paranın hakkını vermiyor kullandığım araç da opsiyon elektrikli bagaj iç döşeme ve sunroof vardı bunlar zaten benim için elzem şeyler değil olmasa da olur ama 2.5 milyonluk bir araç da nasıl ambiyans aydınlatma olmaz sert plastik aksamı nasıl bu kadar kötü olabilir kadrana orta ekrana diyeceğim yok ama geri kalan tüm plastik aksamlar şaşırttı beni kapı içi saklama gözlerini saymıyorum bile 2017 model bir araç da bu saydıklarımın daha iyisi varken 3 milyona yakın bir araç da bunları doğal olarak beklerim kendi aracım 7.5 ve kesinlikle son A3 den daha rahat ve daha konforlu ben bunu hissettim ve bu benim şahsi görüşümdür. Gaz tepkimesini beğenmedim manuel kullanıcısıyım ama A3'ün kalkışını beğenmedim gaz pedalı çok geç tepki veriyor otomatik olmasından dolayı gazdan ayağınızı çekince çok çabuk frenleyip yavaşlıyor koltuk yanal destekleri yok denecek kadar az kendi aracımın alcantara koltuklarının değerini şimdi anladım evet Audi premium marka olabilir ama A3 kesinlikle değil Golf Life kesinlikle A3 den daha dolu bir araç. Kia Sportage kullandım prestige paket araç da yok yok ve A3 den kat kat üstün 2 milyon fiyatı var. Tercihim sportage olur kesinlikle. Ve son söz Audi satış yetkilisinin kendi aracı Golf :) Saygılar.
Audi A3 için konuşursak; siz aracı tamamen yanlış değerlerdiriyorsunuz,

Araçta ambiyans aydınlatma olmadığını nerden çıkartınız..? araçta ambiyans aydınlatması var,

Kapı ceplerinin halı kaplı olmaması, Audi’nin böyle böyle bir mantalitesi yok, A4 / A5 / hatta gidin A6 ‘ya bakınız, kapı cepleri halı kaplı değildir,

Gaz pedalının geç tepki vermesi; vitesi S konumuna aldınız mı bilmiyorum ama bu aracı ben 3 kez deneme fırsatım oldu vitesi S konumuna aldığınız anda araç bir anda zıpkın gibi öne fırlıyor, hatta gaz pedalını (kick-down) yaptığınız anda aracın ivmelenmesi ürkütücü seviyeye ulaşıyor,

Koltukların yanal desteklerinin az olması; açıkçası bindiğiniz araç advanced paket (sportiflik iddaasi) olmayan bir donanımdan bahsediyoruz, Audi ‘nin bu paketlerinde spor koltuk hiç bir zaman sunmamıştır, Sunmaması da gayet doğal insanların beklentisinin farklı olmasından dolayı marka konfor odaklı ve sportiflik olarak 2 farklı müşteri kitlesine 2 farklı donanım sunmasından daha doğal ne olabilir, böyle bir iddası olmayan bir donanım paketinden spor koktuk beklentisine girmeniz anlam vermek zor, Zaten S-Line donanımı böyle beklentileri olan müşteriler için var,

Siz hiç Golf Life paketin koktuklarının kalitesine ve sizin için çok önemli olan (yanal desteklerine) hiç baktınız mı, bir bakmanızı öneririm,

Sportiflik ve konfor birbirine tamamen zıt şeyler, ama siz ikisini bir arada istiyorsunuz,

Aracın konforunu da beğenmemişsiniz, test yaptığınız aracın jant ölçüsü neydi, lastikleri hangi marka ve hangi seri lastikler kullanılmış hiç bunlara baktınız mı, Fabrikadan Falken veya Nexen gibi vasat lastik ile gelen bir aracın konforunun iyi olmadığını söylemek ne kadar doğru bir yaklaşım..?

Kia Sportage gibi SUV bir araç ile C segmenti Hatchback bir otomobili karşılatırmanız doğru bir yaklaşım değil, birbirinden çok farklı kitlelere hitap eden araçlar bunlar.

Geri