Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mahalle sokağımızdan bir vatandaş Tesla almış koyu mavi tam renk bilemedim.Plakadan MTV sine bakayım dedim 28800 tl 6 aylık.
ÖTV KDV düzenlemesi olsa ne yazar yıllık 60 vergi kasko trafik te cabası.

Mahalle sokağımızdan bir vatandaş Tesla almış koyu mavi tam renk bilemedim.Plakadan MTV sine bakayım dedim 28800 tl 6 aylık.
ÖTV KDV düzenlemesi olsa ne yazar yıllık 60 vergi kasko trafik te cabası.

Boşuna mı 2017 model sesi tarla sulama motoru gibi ,,, kelepir golfe biniyoruz.
6 aylık mtv 2000 lira

2024 Golf 8,5 impression İstridye Grisi aracıma bugün 1410 teklif etti birisi vermedim.
Kıyamadım :)
Aracın sıfırı gelmiyor. Gelirse kaçta verecekleri belli değil.
Satsam yerine alacak bu kalitede bir araç bulamam diye düşündüm. Üstüne en az 500 bin koymam lazım.
Örneğin 1600'e 2020 75 binde Tiguan alsam DSG elimde mi kalacak belli değil. Birde 5 yaşında araç olmuş olacak.

Hata mı ettim? Sizin fikriniz nedir?

2024 Golf 8,5 impression İstridye Grisi aracıma bugün 1410 teklif etti birisi vermedim.
Satsam yerine alacak bu kalitede bir araç bulamam diye düşündüm. Üstüne en az 500 bin koymam lazım.
Örneğin 1600'e 2020 75 binde Tiguan alsam DSG elimde mi kalacak belli değil. Birde 5 yaşında araç olmuş olacak.

Biraz daha ekler life a geçerdiniz 1650 ye düşer gibi Life.

Alınan alınmış olmuş bitmiş
Hayırlı olsun

İlerisi icin ???

Egerki araç fiyatları şişerse sıfır araçların ötv sine misli misli gecirirlerse, sistem tekrar al-sata dönerse otomotiv piyasası hortlarsa

Elinizdeki araca yıllarca binmek zorunda kalırsınız
Elalem golf 9 a biner bakarsınız
Sonra 9,5 çıkar yine bakakalırsınız
Golf 10 çıkar showrromda bakıp eve dönersiniz.

Dua edin araba piyasası hortlamasın!!!

Alınan alınmış olmuş bitmiş
Hayırlı olsun

İlerisi icin ???

Egerki araç fiyatları şişerse sıfır araçların ötv sine misli misli gecirirlerse, sistem tekrar al-sata dönerse otomotiv piyasası hortlarsa

Elinizdeki araca yıllarca binmek zorunda kalırsınız
Elalem golf 9 a biner bakarsınız
Sonra 9,5 çıkar yine bakakalırsınız
Golf 10 çıkar showrromda bakıp eve dönersiniz.

Dua edin araba piyasası hortlamasın!!!
Ben ilk aldığım araca 10 yıl bindim.
Golf'ü de en az 10 yıl binerim diye aldım.
Araba fiyatlarının artması demek enflasyon demek. Buna sevinecek küçük hesaplarım yok.

Araba fiyatları hortlarsa 20 yıl bineriz ne yapalım.
Arabaya büyük para bağlama taraftarı değilim.

İyi akşamlar herkese. Golf 8,5 style için son günlerde fiyat alan oldu mu acaba

Sanırım burada plug-in hibrit çok küçümseniyor arkadaşlar. Plug-in hibrit çok güzel bir teknoloji; 120 kilometrenin üzerinde bir menzil ve inanılmaz bir performans sunuyor. Sıradan bir hafif hibritle hibriti aynı kefeye koyuyorsanız, bu çok tuhaf bir durumdur. Açık ve net konuşayım; olması gereken rakamlar ne olursa olsun, plug-in hibritin olduğu yerde diğerlerinin hiçbir şansı olmaz. Hem performans hem de yakıt ekonomisi açısından.
Plug in hybrid aslında yurtdışında çok mantıklı değil.Neden derseniz,pahalı bir teknoloji hem batarya hem içten yanmalı motor,hem bunları bağlayacak aracı elemanlar.Zaten plug in hybridler ciddi pahalı bakarsanız.Ayrıca eklenen komplikasyonlarla arıza riskiniz baya artıyor.Uzun yolda ise sürekli yol yapanlar direk içten yanmalı alır çünkü plug in bataryası da uzun yola çok dayanmıyor ve içten yanmalıya kaldığınız zaman boş elektrik bataryasını da taşıyorsunuz araba daha çok yakar.Yada yaptığı uzun yola yetiyorsa yada az uzun yol yapıyorsa elektrikli araç alır geçer.Ama bu yazdıklarımın hepsi boş,%30 ötv den alınabilirse alınır çünkü bu pahalılığı vergiden düşüyorsunuz.Avrupalı gibi eşit koşulda değil,içten yanmalıdan ucuza daha üstün pahalı araba alıyorsunuz.Ben de tipini sevmesem de 230e için bayiyi aradım gelirse alayım dedim de çok sıra var gelmeden vergileri düzenleyebilirler gibi.

1.410 kim verdi hocam ya,ilanda 1.300 civarına baya araba var.Keşke etse facebook grubuna 2. elde arabaların fiyatı yükselmiş diye post açmış manyağın biri.Satarken bayinin üstüne ilana koyup alırken eski TL fiyatına bakıyor garip millet. 1.265e verilirken fırsat denip 0 alamayanlar 1.250ye 2. el alıyordu.Euro 36ydı.Euro 40 oldu,faizde değerlendiren daha da çok para kazandı. 1.265i euroya vursak 1.400 yapar.Millet 1.300e ilana koymuş adamlar pahalı yazmış tutup. Bayiden bmw 230e çıkarsa arabamı satacağım kaça gider diye bakıyorum bir de anlık satmam gerekecek sıra var diye.Muhtemelen çıkmayacak gerçi o da ayrı konu…

Erken değil mi?

Yani daha bakımı gelmemiş aracı (memnunken) satmak ve başka araç alma durumu bana çok erken geliyor..
memnun olmasanız, küçük geliyor derseniz o başka..

Erken değil mi?

Yani daha bakımı gelmemiş aracı (memnunken) satmak ve başka araç alma durumu bana çok erken geliyor..
memnun olmasanız, küçük geliyor derseniz o başka..
Bazen hevesimiz kısa sürede sönümlenir ya onun gibi geldi bana.

Golf mk7 de öyle oldu bana, sonra forum sayesinde eklentiler geliştirmeler yaptıkça daha kullanışlı oldukça tekrar ısındım. Yapacak çok şey vardı ama bazı sebeplerden aracı sık kullanamayıp da yatırınca üzerine düşemedim.

Şimdi de mk 8.5 impression hayaliyle birşey ekleyesim gelmiyor.

Takip ettiğim kadarıyla 2024 araç kalmamış. 2025'lerde 1830 'dan satılmaya başlamış.
Birde benim için otomatik gerekli değil. Manueli sürmesini daha çok seviyorum
O zaman bosverin o paraya 4 silindir böyle bı araba yok maalesef.

PSA grubu benim için bitik. Asla önermem. Megane belki bı nebze ama gerisi hepsi boş arabalar.

Japonlar da şişik fiyatlı.

Plug in hybrid aslında yurtdışında çok mantıklı değil.Neden derseniz,pahalı bir teknoloji hem batarya hem içten yanmalı motor,hem bunları bağlayacak aracı elemanlar.Zaten plug in hybridler ciddi pahalı bakarsanız.Ayrıca eklenen komplikasyonlarla arıza riskiniz baya artıyor.Uzun yolda ise sürekli yol yapanlar direk içten yanmalı alır çünkü plug in bataryası da uzun yola çok dayanmıyor ve içten yanmalıya kaldığınız zaman boş elektrik bataryasını da taşıyorsunuz araba daha çok yakar.Yada yaptığı uzun yola yetiyorsa yada az uzun yol yapıyorsa elektrikli araç alır geçer.Ama bu yazdıklarımın hepsi boş,%30 ötv den alınabilirse alınır çünkü bu pahalılığı vergiden düşüyorsunuz.Avrupalı gibi eşit koşulda değil,içten yanmalıdan ucuza daha üstün pahalı araba alıyorsunuz.Ben de tipini sevmesem de 230e için bayiyi aradım gelirse alayım dedim de çok sıra var gelmeden vergileri düzenleyebilirler gibi.

Yeni Alınan BMW X1 Plug-in Hybrid M Paket Deneyimi

Bir yakınımın yeni aldığı BMW X1 Plug-in Hybrid M Paket aracıyla bir süre deneyimim oldu. Araç, Bakırköy ile Esenler arasında kullanıldı. Her seferinde, araç elektrik modundan benzinli motora geçerken ciddi şekilde sarsıldım. Bu sarsıntı o kadar fazlaydı ki, başlangıçta artçı bir deprem olduğunu düşündüm. Aracın daha yeni olduğunu göz önünde bulundurunca, "Bu kadar sarsıntı normal mi?" diye düşünmeye başladım. Oysa araçta yalnızca 71 kilometre yapılmıştı.

Biraz araştırma yaptıktan sonra, aracın benzinli motorunun 3 silindirli olduğunu öğrendim. Bu da demek oluyor ki, bu tür yeni motor kombinasyonlarını test etmeden almak riskli olabilir. Bu yüzden, yeni teknolojilerin test edilmeden alınmaması gerektiğini düşünüyorum.

Son düzenleme:

Bir örnek daha yeni alınmış tekeri ülkeye ilk deymiş araçlardan bmw x1 plug in hybrid m paket aracı kullandım bir yakınım aldı bakırköy esenler arasında her defasında araç elektrikten benzine geçerken sarsıldı çok fazla hemde rahatsız edicek kadar artçı deprem oldu sandım ilk başta daha 71 km ya araç dedim bu şaka herhalde biraz araştırdım benzinli motoru 3 silindirmiş yani test edilmeden alınmamalı bu yeni motor kombinasyonları en ufak seste soluğu serviste alıcak biri hasta olur bu sebepten birde elektrikte giderken ayağı gazdan çekince tam adını bilemeyebilirim rejenerasyon olayı geri dönüşüm sanırım aracı bir sıkıyo 4 tekerden sağa sola bakıp kim napıyo araca diyesim geldi ama teknolojisi tarifsiz iyi mükemmel

Hocam keşke noktalama işaretleri kullansaydınız da güzelce okusaydık yazdığınızı

Geri