@oguzerkoc dostum aynı sorun bende de var ne yaptın son durum nedir. Benimde ilk aklıma gelen film oldu.
ilgili durum için nasıl bir işlem yaptınız.@ugurozak havalar ısınınca film düşünüyorum hocam görüntü dışında bir sorun yaratmadığı için beklemedeyim
Piyasada kullanılan standart şeffaf folyolardan yaptırırsanız., zamanla 1-2 sene içersinde sertleşme, sararma ve sökmek istediğinizde altındaki malzemeye zarar veriyor.,ilgili durum için nasıl bir işlem yaptınız.
Cam ve plastik çerçeve kırılma/çatlamasını önlemek için şeffaf ppf folyo çekilse uygun olur mu?
şeffaf ppf folyo siyah üzerine olacağı için dayanıklık süresi nasıl olur? ışık çok alacak.
Eyvallah.Piyasada kullanılan standart şeffaf folyolardan yaptırırsanız., zamanla 1-2 sene içersinde sertleşme, sararma ve sökmek istediğinizde altındaki malzemeye zarar veriyor.,
Eğer PPF tip şeffaf folyo lardan yaptırırsanız uzun yıllar sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz ama PPF pahalıdır..!! Ne kadar ekmek o kadar köfte olayı..
Piyasadaki en iyi ürün Stek firmasının ürünleri.,Eyvallah.
Belki doğru bir davranış değildir fakat, 1 çizik için sabaha kadar düşünen ve yaptırana kadar rahat etmeyen birey olarak,
"Aslanı besleyen yemini düşünmez" sözü ile önlem alınması uygun olur düşüncesindeyim.
Evet, kasko yaptırıyoruz vs. ama yine de bir uğraş.
Sizin önereceğiniz bir marka / firma var mı, pandemi- pazar günlerini değerlendirelim.
stek bulabilirseniz süper olur.pahalıdır ama ilerde canınızı sıkmaz en azındanEyvallah.
Belki doğru bir davranış değildir fakat, 1 çizik için sabaha kadar düşünen ve yaptırana kadar rahat etmeyen birey olarak,
"Aslanı besleyen yemini düşünmez" sözü ile önlem alınması uygun olur düşüncesindeyim.
Evet, kasko yaptırıyoruz vs. ama yine de bir uğraş.
Sizin önereceğiniz bir marka / firma var mı, pandemi- pazar günlerini değerlendirelim.
Merhaba arkadaşlar
Dün aracımı yıkadığımda herhangi bir sorun yokken bugün sunroof çerçevesinde sağ ve sol tarafta aynı şekilde çatlak olduğunu farkettim. Daha önce duymadığım durum hakkında internet üzerinde bir çok şikayet olduğunu çerçeve değişimi için serviste afaki fiyatların istediğini gördüm. Pazar pazar keyfim kaçtı. Durumla karşılaşan çözüm önerisi olan varsa önerilerinizi bekliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 40197
Ekli dosyayı görüntüle 40198
Ekli dosyayı görüntüle 40199
Hocam benzer şey başıma geldi u çıta fitilleri deforme oldu değişecek tek fitil olarak satılmıyor dendi acaba siz nasıl hallettinizMerhaba arkadaşlar
Dün aracımı yıkadığımda herhangi bir sorun yokken bugün sunroof çerçevesinde sağ ve sol tarafta aynı şekilde çatlak olduğunu farkettim. Daha önce duymadığım durum hakkında internet üzerinde bir çok şikayet olduğunu çerçeve değişimi için serviste afaki fiyatların istediğini gördüm. Pazar pazar keyfim kaçtı. Durumla karşılaşan çözüm önerisi olan varsa önerilerinizi bekliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 40197
Ekli dosyayı görüntüle 40198
Ekli dosyayı görüntüle 40199