5 yıl boyunda hiç sorun çıkartmadı o çerçeve. Geçen sene eylül-ekim gibi baktım kabuk atmaya başlamış, servis ile iletişime geçtim ort 1500tl gibi bir ücret karşılığında çerçeveyi yenilediler.
Geçen hafta dikkatimi çekti çerçeve bir noktada çatlamıştı ve bu çatlağın dışarıdan gelen bir darbe sebebiyle oluşmadığı belliydi. Servise göndermek için fotoğrafları çekmeye çalışırken fark ettim ki çatlak 2 ayrı noktada vardı. Fotoğrafları çektim, servis ile telefonda görüştüm , aracı servise getirmemi ve onların inceleyeceklerini söylediler ve 2-3 gün içinde servise götürdüm ve orada fark ettik ki 3. bir çatlak daha ortaya çıkmıştı. (ortadaki, çizik görünmeyen bölge)
Özetle Çerçevede 1 senenin sonunda çatlaklar oluşmaya başlamış. Genel merkez ücretsiz değişim kararı aldı ve çerçeveyi yeniledi.
- Aracı teslim almaya arkadaşımı gönderdim, kendisine bana iletmesi için demişler ki , araçta pasta uygulaması yapıldığına dair izler var uygulama sırasında o bölgeye zarar verilip çatlamaya sebep olunmuş olabilir demişler.. Arkadaşım durumdan bi haber olduğu için cevap verememiş kendilerine ama pasta seramik koruma uygulamaları bahar ayında yapılmıştı ve geçtiğimiz aylarda gene servise uğramış, sol ayna camım ve arka cam fitillerim değiştiğinde de aynı pasta izleri vardı ( gerçi o beyaz izler bahar ayından beri boşluklarda var ) ve çerçevem sapasağlam duruyordu. ( Daha öncesinde gözümden kaçmış olma ihtimali yok çünkü aracımı kendim kova/eldiven kullanarak yıkıyorum)