alimutlucan
Yeni Üye
Arkadaşlar bu çerçeve işi nasıl çözdünüz.
Bu olay neredeyese kronik bir Hal almaya basladiÜstadlar yokmu başına gelen çıkmasını bulamadım arastirma yaparsan cevaplar
Tamir isine girme bence@krym hocam araç 2015 model servis bakımlı değil. Çatlayan çerçeve için servis 5100 TL istedi. Tamiri içinde istanbul da bi firma 1500 TL istedi. Ancak sadece görsel açıdan sıkıntı oluşturuyor herhangi bi su alma problemi yok o yüzden kaplama düşünüyorum
@metinkar o konuda ki çatlak çok küçük hocam aracımdaki sağ ve solda da bi karış büyüklüğünde aynı zamanda oluşan çatlak mevcut fazlasıyla can sıkıcı
Serviste değişim yaptırdım hocam ben. Uzatılmış garanti olduğu için ücretsiz yapılmıştı.Yapan yaptıran yokmu
Şu an garanti uzatma ne kadar ?Serviste değişim yaptırdım hocam ben. Uzatılmış garanti olduğu için ücretsiz yapılmıştı.
Aynı benim araçta böyle kronik bunlar güneştenMerhaba arkadaşlar
Dün aracımı yıkadığımda herhangi bir sorun yokken bugün sunroof çerçevesinde sağ ve sol tarafta aynı şekilde çatlak olduğunu farkettim. Daha önce duymadığım durum hakkında internet üzerinde bir çok şikayet olduğunu çerçeve değişimi için serviste afaki fiyatların istediğini gördüm. Pazar pazar keyfim kaçtı. Durumla karşılaşan çözüm önerisi olan varsa önerilerinizi bekliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 40197
Ekli dosyayı görüntüle 40198
Ekli dosyayı görüntüle 40199
Şu an garanti uzatma ne kadar ?
Bilen varmı ?
Ben serviste çerçeveyi degiştirttim geçen sene Aralık ayında. Sonrası su alma problemim devam etti en son 1.5 ay serviste kaldı. Izolasyon vs. Yapıldi simdilik su almıyor ama şansa kar veya yogun yağmur da yok. Bakalım bundan sonra ne olacak.Arkadaşlar bu çerçeve işi nasıl çözdünüz.
Merhaba. Benim de aracımın sunroof çerçevesi köşeden çatlak ve içeriye muhtemelen o çatlak taraftan su alıyor. Vw servisinden 37 Bin tl fiyat aldım aşırı pahalı. İzolasyon maliyetiniz ne kadara geldi acaba ?Ben serviste çerçeveyi degiştirttim geçen sene Aralık ayında. Sonrası su alma problemim devam etti en son 1.5 ay serviste kaldı. Izolasyon vs. Yapıldi simdilik su almıyor ama şansa kar veya yogun yağmur da yok. Bakalım bundan sonra ne olacak.
Serviste şuan 37.000 tl ile montaj yapıp teslim ediyorlar kaskodan yaptırmak istedim hasar kaydı konusunda biraz tedirgin oldum o şekilde bıraktım ama Youtubeda tamir işlemini yapıp paylaşım yapan bi usta vardı kırık olan parçayı yapıştırıp üzerine kemik macunu çekip astar ve piano black boya ile boyayıp işi bitiriyor kuruyuncada Orjinalden daha güzel duruyor diyebilirimMerhaba arkadaşlar
Dün aracımı yıkadığımda herhangi bir sorun yokken bugün sunroof çerçevesinde sağ ve sol tarafta aynı şekilde çatlak olduğunu farkettim. Daha önce duymadığım durum hakkında internet üzerinde bir çok şikayet olduğunu çerçeve değişimi için serviste afaki fiyatların istediğini gördüm. Pazar pazar keyfim kaçtı. Durumla karşılaşan çözüm önerisi olan varsa önerilerinizi bekliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 40197
Ekli dosyayı görüntüle 40198
Ekli dosyayı görüntüle 40199
Merhaba. Benim de aracımın sunroof çerçevesi köşeden çatlak ve içeriye muhtemelen o çatlak taraftan su alıyor. Vw servisinden 37 Bin tl fiyat aldım aşırı pahalı. İzolasyon maliyetiniz ne kadara geldi acaba
Bu konuda benim hikayem baya uzun bi cerceve degistirelim dedik basima gelmeyen kalmadı o nedenle izolasyonlar ucretsiz yapildi..Merhaba. Benim de aracımın sunroof çerçevesi köşeden çatlak ve içeriye muhtemelen o çatlak taraftan su alıyor. Vw servisinden 37 Bin tl fiyat aldım aşırı pahalı. İzolasyon maliyetiniz ne kadara geldi acaba ?