fbahadir07
Üye
kullanılan malzeme kendini çiziklere yenilenen olduğu için uzun yıllar kullanılır ve belli olmaz.Cevap için teşekkürler. Kaplama belli oluyor mu?
kullanılan malzeme kendini çiziklere yenilenen olduğu için uzun yıllar kullanılır ve belli olmaz.Cevap için teşekkürler. Kaplama belli oluyor mu?
kırık montajı 1 saat kaplamada 1 saat.
piyano black parça tamamı kaplanacak. bölgesel kaplama hem kötü durur hem ek varmış gibi hiç hoş durmaz.
o çıta sökülmesi çok zahmetli ve daha büyük hasara sebebiyet veriyor.
servis bile yaparken bu işin hiçte kolay olmadığı ve 26bin tl gibi çok saçma fiyat istiyor.
hocam bu biraz daha büyüye bilir ucuna kadar çatlasın istersen benimde böyleydi sonra büyüdü hatta öbür tarafıda oldu.@fbahadir07 bu şekilde dostum
27bin tl diycek servis.Bugün aracımı yıllık bakım için servise bıraktım. Bende de çatlak var. Genel merkeze sorup dönelim dediler. Araç 2018 model, kapalı garajda durdu 4 yıl. Çok da dikkat ederim ama sakındıkça başına tuhaf şeyler geliyor insanın. Çok yüksek bir tutar söylerler muhtemelen. Autoking e de bir soracağım. Yapıştırtıp folyo çektirmek en iyisi gibi
servis 22bin dedi , servis bakımlı olduğu için 11 bin gibi bir rakama yapacaklar.27bin tl diycek servis.
folyo olmaz o bölge kazınıp macunlanıp düzeltilmeli ve üstüne folyo yapıştırabilirsiniz.
autokingle görüşün burayada paylaşın lütfen.
Bro genede arayıp fiyat alıp bi ataraan bana sevırımhocam bu biraz daha büyüye bilir ucuna kadar çatlasın istersen benimde böyleydi sonra büyüdü hatta öbür tarafıda oldu.
bunu çok dert etme gözle görülür yerde değil. yok illa yaptırcam dersen ben yarın ustayı arıyım fiyat alıyım. sana özelden numarasını atarım
merhaba hocam öncelikle geçmiş olsun. çıkan parça duruyor mu siz de halaValla arkadaşlar aralık ayında serviste çerçeveyı değiştirdim ve çıkan çerçeve elimde duruyo. Parcayi gorunce bu mu yani diyorsun hakikatten. Bendeki catlak tek tarafliydi ve yurumeye baslamisti ayrica soyulmalar da vardi. Sordum sorusturdum yurumesi durdurulamaz dediler. Bir de su almaz dediler ama catlak yerde su birikiyordu muhtemelen zamanla sızıntı yapabilirdi. Sert plastik parca icin ciddi bir rakam isteniyo serviste 12 bin tl iscilikle. Ancak disarda rakam daha yuksek. Degisim esnasinda serviste yaşadıklarımı anlatsam bircok kisi sunrooflu almaktan vazgecebilir..
Ama şu bir gercek ki sevdim bi kere..
merhaba hocam çıkan parça siz mi, hala duruyor muValla arkadaşlar aralık ayında serviste çerçeveyı değiştirdim ve çıkan çerçeve elimde duruyo. Parcayi gorunce bu mu yani diyorsun hakikatten. Bendeki catlak tek tarafliydi ve yurumeye baslamisti ayrica soyulmalar da vardi. Sordum sorusturdum yurumesi durdurulamaz dediler. Bir de su almaz dediler ama catlak yerde su birikiyordu muhtemelen zamanla sızıntı yapabilirdi. Sert plastik parca icin ciddi bir rakam isteniyo serviste 12 bin tl iscilikle. Ancak disarda rakam daha yuksek. Degisim esnasinda serviste yaşadıklarımı anlatsam bircok kisi sunrooflu almaktan vazgecebilir..
Ama şu bir gercek ki sevdim bi kere..