@Jesi geçmiş olsun, gerçekten iyi fiyata yaptırmışsınız, benim aracım 2016 passat dizel dsg, 71 bin km de titreme yapti, eşim arabayla kaza yapınca altur da kapı değişimi sırasında kavrama da değişsin dedim, yeni yıl zamlarından da etkilenmesin diye, 5600 tl masraf çıkardılar, benim de arabının sileceği dahil servisten ve bundan önceki tüm vw(polo, scirocco, golf7) altur bakımlı, doğuş karşılamıyormuş, bu bayi indiriymiş, servis danışmanın aymaz tavrı daha sonra müşteri hizmetlerindeki bayanın siz bilirsiniz ama böyle yapan müşterilerimiz sanayide fiyatı öğrenince (ki öğrendim bosch servis yaklaşık
4500-5000 tl fiyat verdi) bize tekrar geliyorlar tavrı üzerine sabah bıraktığım arabayı öğlen gidip geri aldım, eksper hasar için gelmişti bile. Ve bir daha altur un kapısının önünden geçmem
sonrasında avek e gittim, gerçekten oradaki hem hasar hem mekanik danışmanı çok iyi ve kibar davrandılar, doğuş yine reddetti, avek kendi insiyatif kullanarak 4600 tl fiyat verdi ve değiştirdim. Vw almanyaya durumu yazmayı düşünüyorum enerjimi toplarsam