@cemboselam
benim dediğimin gerçek hayatta hiçmi karşılığı yok.hiçmi şahit olmadınız? çok dikkat edene her bela musallat olur.Ki bir hekimin insanları korku duygularıyla bilgilendirmesi bence mesleğine haksızlıktır.çünkü korku bağışıklığı ve beden enerji frekansını daha düşük seviyeye getirir.
bukadar doktorun kimi,hangi kurumu referans aldığınıda söylermisiniz?ayrıca tıp fakültelerindeki akademik literatürü evvel zaman kimler nasıl oluşturmuş.koruyucu hekimlik neden uygulanmıyor?neden sürekli cerrahi operasyon ve kimyasal sentetik bazlı ilaçlara insanlar muhatap ediliyor?
acaba bu mesleğin içinde olan tanıdık bilindik simalar çıkıp doğruları söylediğinde hemen neden linç ediliyorlar hemde kendi meslektaşları tarafından yapılıyor. neden peki?
hiç kusura bakılmasın öyle bir zamandayız ki herşey birbirine karışmış.sürekli dünyayı kendi istedikleri şekle koymak isteyen ruh hastaları yüzünden dünyada 5-10 yılda bir laboratuarda üretilmiş virüslerle muhatap oluyoruz.
virüsü inkar etmiyorum hastalığıda inkar etmiyorum.fakat bir doktorun hastasını yada toplumunu korkutarak sakındırmasına anlam veremem.
daha geçenlerde yeni zelandadamıydı yanılmıyorsam o taraflarda bir ülkede bir etken maddenin kovid hastalarında tek dozda 2 günde tüm semptomların tamamen bittiğini bir doktor tv de anlatıyordu.ama nedense herkes aşıya odaklanmış niye acaba?
amaç nedir bu korku dayatması nedendir?
bilim kuruluna üye bir doktor ''bizim ilaçla işimiz yok biz pandemi bitmeden bu aşıyı türkiyeye getirmeliyiz'' diye nasıl böyle bir söz söyler.amaç nedir?
kimse kusuruma bakmasın özür diliyorum herkesten (özellikle bu virüse yakalanan yada yakınlarını kaybedenlerden) ama hiçmi haklılık payımız yok?