@Akif Nalca Ben de aynen sizin ifade ettiğiniz pencereden DSG'ye baktığımdan ikinci 7'mi de manuel aldım. 8 daha iyi bir DSG ile ya da en azından ıslak bir modeli ile gelir diye heyecanla bekledim ancak anladığım kadarıyla Golf'ün DSG ile dansı yine aynı pistte devam edecek. Bu nedenle, ben de artık otomatik bir araç almak için otomobilin kendisine değil şanzımanına bakar oldum. EAT8 hakkında çok olumlu değerlendirmeler dinledim/okudum (Ki EAT6'nın EAT8'den daha iyi olduğunu tecrübe edenler de ayrı bir başlık olabilir.) Her ne kadar gönlüm ZF şanzımanlı asyalı olmayan bir araca sahip olmak istese de bu şartlarda sadece gönül işi olarak kalır ZF benim için. Genel olarak çift kavrama/yarı otomatiklerden ziyade tork konvertörlü otomatik şanzımanlardan yanayım gibi. Daha az sorunlu ve uzun ömürlü oluşu daha hızlı/atak ve az yakar oluşundan önemli hale geldi. Eklemeliyim ki; hem manuel hem de DSG 7'yi birçok şartta kullanmış biri olarak DSG 7'nin bambaşka, rahat ve keyifli olduğunu hiçbir zaman inkar edemem
Moderatör tarafında düzenlendi: