@farukal Merhaba Sayın Hocam
Saatler harcayıp 2 konu açtım hem yağ hem bakım filtrelerle ilgili ama densiz bir forum yöneticisi adı da forzaGilles mi ne, o kadar teknik olarak açıklamama yapmama rağmen ben biliyorum havasında senin tecrüben beni ilgilendirmez ben bilirim diyerek bana sanayi ağzıyla konuştu ben de kendisine sanayi ağzıyla konuşma dedim kendi yazdığı BAZI yorumları silmiş benim cevaplarımı, yorumlarımı da silmiş beyefendi beni 1 ay engelledi forumdan hesabımı.
Açtığım konuları kilitlemiş, eklediğim resimleri de silmiş beyefendi.
Ben belki 1 konu için en az 2 ay okuyorum. Okuduklarımı yazıp resimleri alıp düzenlenen 4-5 saatimi alırken beyefendi forum yöneticisiyim ben benim dediğim olur diye artistik yapınca artık ben de ne konu açıp insanları bilgilendirmekle uğraşıyorum ne de densiz bazı forum yöneticileriyle uğraşıyorum.
Herkes kendisi araştırısın bulsun da demiyorum, gördüğüm konularda ufak ufak yazıp yardımcı olmaya çalışıyorum.
Yani takdir görmek yerine çocuk gibi insanlarla laf dalaşına girip bir de engellenmek istemediğimden, insanları küstürüyorlar ben de uzak duruyorum.
Ama sağolsun bazı arkadaşlar mesaj atıyor ben de mesajla yardımcı oluyorum.
Bu arada değerli yorumun için de teşekkür ediyorum