16 doverlardan sonra 17 dijonlara geçtim 3 ay oldu. 16 da conti pc6 vardı, aldığım dijonlar ansızın denk geldi,önlerde Petlas arkalarda t001 var.Tek kelime ile rezalet. Jantlar sıfır ayarında olduğu için,zaten degistiricem diye almış oldum. Şimdi bende 225 45 17 bakınıyorum.
Continental çok güzel tutuş ve frenlemeye sahip ama belirli bir km den sonra sanki "ses ve konfor" özelliği azalıyor gibi geldi. Tamamen şahsi düşüncem. Fakat şu konuda çok netim, 205 55 16 conti pc6 ile ben golf 7 den çok zevk alıyormusum. 2. Kez Continental kullanmış biri olarak , bu sefer farklı bir marka denemek istiyorum, memnuniyetsizlikten değil. Pilot sport 4 güzel bir lastik olabilir fakat çok pahalı geliyor bana, ve de biraz abartı gibi geliyor. Daha önceki aracımda Goodyear efficent grip performans denemiş memnun kalmamıştır. Ama asymetric serisinin çok iyi olduğunu biliyorum.
Konunun takipçisiyim. Ya uygun bulup paraya kıyıp PS4 veya Asymmetric 5 alicam. Yada aklımda ki en mantıklı seçenek olan Sava İntensa UHP 2 alacağım.
Not: mobilden yazdığım için imla kurallarına pek dikkat edememiş olabilirim [emoji4]