@krym otomatik kullanan bilmiyor mu hocam kullanmayı araç
İstanbul trafiğinde geçireceğin 3 saat ve sol bacak dolaşım bozukluğu bu fikrini değiştirebilir
İstanbulda otomatik kullanmak lüks değil, bir noktada ihtiyaç. Ama daha tenha bir şehirde olsam manuel tercih ederim ben de...
insanlarin %70'i otomatik araba olmasa araba kullanamaz, geriye kalan %30'luk kisiminda cok büyük cogunlugu orta ve ileri yasli insanlar, ben istanbulda yasiyorum ve otomatik tercih ediyorum ama manuelde yillarca kullandim, bugün trafikteki insanlarin %70'i araba kullanmayi
zaten bilmiyor ve otomatik oldugu icin bir sekilde arabasini sürebiliyor, manuel olsa hic kullanamaz.
Araba sürmesini bilmeyenlerin cilesini trafikte ben cekiyorum
Örnek:
Sol seritten Büyükcekmece-avcilar istikametinde yaklasik 90kmh ile ilerliyorum, orta seritten araba kullanmasini bilmeyen vatandas 50km hizla zartttt diye önüme atliyor, ben frene yüklenirken arka kotuktaki kemersiz baglanmamis bir sekilde oyun oynayan 3-4 yasindaki cocugu görüyorum, biraz dikkatsiz olsam, en ufak bir carpma ile
o cocuk ön camdan firlar.....
Sorun ne biliyormusunuz
O gerizekali adam ne yaptiginin farkinda bile degil!!!!
Hatasinin farkinda degil!!!
Cünkü hayatinda ilk defa araba aldi, hicbir egitim almadi, tecrübeside yok ama altinda araba ile trafikte....
Bunun gibi bir sürü vaka yasiyorum trafikte ve bu isin sakasi yok, ben o anda klima veya radyo ile ugrasiyor olsaydim o cocuk ölmüstü..
2002'den buyana yaklasik 20 yildir trafikteyim, 20 yil önceki söför kalitesiyle bugünkünü kiyasalayabilecek yastaki arakadaslar ne demek istedigimi anlamistir