orijinal olanda ısıtmada dahil mi yoksa sadece camı mı?
Sadece camını bulmam mümkün müdür ? alıp yapıştırmak istiyorum orijinal parçayı kullanarak aslında
Hepsinde isitma dahil hocam
orijinal olanda ısıtmada dahil mi yoksa sadece camı mı?
Sadece camını bulmam mümkün müdür ? alıp yapıştırmak istiyorum orijinal parçayı kullanarak aslında
Merhabalar,
Benim aynada dün kapıyı kapatınca düştü ve kırıldı. Yan sanayi olanlar uygun fakat şikayetlerde var. Tavsiye edebileceğiniz yan sanayi ürün veya çıkma önerisi var mıdır. (şoför tarafı )
Teşekkürler,Gecmis olsun
Hepsi mevcut
Teşekkürler,
Zahmet olacak ama bir kaç bilgi almak istiyorum,
Yan sanayi olan yerine tam oturuyor mu, kenarlarda orantısız boşluk kalıyor mu, (piyasada satılanlarda, bu tip sıkışma veya boşluk şikayetleri çok fazla, cesaret edip alamadım. Takanlar ya hareket ettirirken ayna kenara sürtüyor demiş yada üst tarafta parmak girecek kadar boşluk var diye şikayet etmişler)
Birde görüşü eskisiyle aynı mı, (araçları daha yakında veya uzakta gösterme sorunu var mı )
İlla orojinal takıntım yok ama taktığım parçanında iş görür ve düzgün görünmesini istiyorum.
Son olarakda güncel fiyatlarını rica edeceğim.
Merhabalar sevgili golftutkusu'lu arkadaşlar;
Bana sol dikiz aynası camı lazım elinde olan var mı?
Elinizde yan sanayi de mevcut sanırım, fiyat konusunda biraz daha yardımcı olabilirseniz ondan göndermenizi rica edeceğim.Var hocam
Orjinal 500 tl
Elinizde yan sanayi de mevcut sanırım, fiyat konusunda biraz daha yardımcı olabilirseniz ondan göndermenizi rica edeceğim.