merhabalar, golf7 sağ ayna düştü ,çıkma nasıl bulabilirim ? forumda elinde olan arkadaş var mı dır ?
Merhaba bende var orjinal cikma isitmali 600 tl
merhabalar, golf7 sağ ayna düştü ,çıkma nasıl bulabilirim ? forumda elinde olan arkadaş var mı dır ?
mesaj gönderiyorum hocamMerhaba bende var orjinal cikma isitmali 600 tl
forumdan Bülent bey ile halletttim,teşekkürler kendisinemerhabalar, golf7 sağ ayna düştü ,çıkma nasıl bulabilirim ? forumda elinde olan arkadaş var mı dır ?
merhaba 2211.72₺ serviste(yeni taktırdım)Sol ayna camı lazım banada orjinal arıyorum komple dolu sol aynada alabilirim fiyatı uygun olursa
Benim aracımda iki aynada zamanında düşüp kırılmıştı, fazla ısıtma kullanmıyorum. Yıkamada basınçlı su, bezle kurularken vs yıpranıyor zamanla ve düşüyor. Ben serviste ısıtma sistemiyle beraber değişmiştim, yapıştırma yapınca ısıtması verimli olmuyor hatta çalışmıyor demişlerdi doğruluğunu bilmiyorum ancak o sebepten dolayı serviste değişmiştim.benimki de bugün düşüp kırıldı. ben ısıtıcı kullanmayan birisiyim dolayısıyla ısıtıcıyla ilgisi yok. sanayide aynacıyı aradım getir keselim yapıştıralım dedi. 200 liraymış. internete baktım hepsiburda da 300 civarında fiyatları var. ne önerirsiniz.
n11 den sadece cam kısmını sipariş ettim. yapıştırma bandıyla gönderiyorlarmış çıkartıp yapıştıracağım. umarım memnun kalırım.Benim aracımda iki aynada zamanında düşüp kırılmıştı, fazla ısıtma kullanmıyorum. Yıkamada basınçlı su, bezle kurularken vs yıpranıyor zamanla ve düşüyor. Ben serviste ısıtma sistemiyle beraber değişmiştim, yapıştırma yapınca ısıtması verimli olmuyor hatta çalışmıyor demişlerdi doğruluğunu bilmiyorum ancak o sebepten dolayı serviste değişmiştim.
Dostlar benimde bugün sol taraf cam düştü, tahmin ettiğiniz gibi kırıldı. Çıkma vs. Ne önerirsiniz.
@Abormen hocam ürün elimize geçti mi ? Yorumlarınız nasıl ?
Evet hocam ürün geldi arkası bantlı, bantı söküp yapıştırdım gayet iyi oldu.Dostlar benimde bugün sol taraf cam düştü, tahmin ettiğiniz gibi kırıldı. Çıkma vs. Ne önerirsiniz.
@Abormen hocam ürün elimize geçti mi ? Yorumlarınız nasıl ?
Isıtma yok sanırımEvet hocam ürün geldi arkası bantlı, bantı söküp yapıştırdım gayet iyi oldu. Ekli dosyayı görüntüle 72296Ekli dosyayı görüntüle 72297
Merhaba, geçmiş olsun benimde geçen hafta bir tarafından bırakmış düşmeden kurtara bildim. Ufak standart silikon alıp yapıştırdım, şuan problem yok. Aynayı ısıtmada unutmamak gerekiyor.merhabalar, golf7 sağ ayna düştü ,çıkma nasıl bulabilirim ? forumda elinde olan arkadaş var mı dır ?
merhabalar ürünü nasıl alabilirim sizden İstanbuldaysanız elden alabilirimGecmis olsun bende yan sanayii var sifir isitmali
300 tl
Bende sağ aynayı düşmeden kurtarabildim ama solu kurtaramadım maalesef
merhabalar ürünü nasıl alabilirim sizden İstanbuldaysanız elden alabilirim