Şu an okuduğum iletiyi şöyle okumaya başlamıştım ki frene basmam uzun sürmedi.silvershadow dedi:Değerli Hocam;Merhaba Arkadaşlar İstanbul güngören deyim aranıza yeni katıldım.
25 aralıkta beyaz renk 1.4 tsi highline alarak bende golf tutkusunu yaşayanlara katıldım. Gizli özellikleri açmakta bana yardımcı olacak var mı?
Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz
Hocam öncelikle ben de güngörendeyimByTKN dedi:Merhaba Arkadaşlar İstanbul güngören deyim aranıza yeni katıldım.
25 aralıkta beyaz renk 1.4 tsi highline alarak bende golf tutkusunu yaşayanlara katıldım. Gizli özellikleri açmakta bana yardımcı olacak var mı?
@yusuf güngören de olman süper bu kablo nerden alırız. Alsam beraber halleder miyiz?yusuf dedi:Hocam öncelikle ben de güngörendeyimMerhaba Arkadaşlar İstanbul güngören deyim aranıza yeni katıldım.
Şu an kablom yok ama işe girdiğim gibi ilk işim kablo almak olacak
Sonrası kolay.
Aşağıdaki linkten alabilirsiniz hocam.ByTKN dedi:@yusuf güngören de olman süper bu kablo nerden alırız. Alsam beraber halleder miyiz?Hocam öncelikle ben de güngörendeyimMerhaba Arkadaşlar İstanbul güngören deyim aranıza yeni katıldım.
Şu an kablom yok ama işe girdiğim gibi ilk işim kablo almak olacak
Sonrası kolay.
4 gün sonra bende alacağım hocam. Kablo geldiğinde size haber veririm mail adresinizi verirseniz CD içeriğini paylaşırım inşallahCersahin dedi:Az önce bu linkteki üründen sipariş ettim. Umarım en kısa sürede gelir Bilgisayarda CD yok, link istedim program için de...
ilginize tesekkurler..umitbt dedi:@yusuf Hocam öncelik yeni işiniz hayırlı olsun, ben Ykb deyim IT tarafında,
kablonuz geldiğinde uygun bir zamanda görüşelim kablo sizden çaylar, kahveler benden '
tabiki @Sergio Garcia da bekleriz