oh be hiç bilmediğim ve kalabalık tarfik yoğunluğu olan şehir beni çok ürkütüyordü bayide teslim sırasında bir arkadaşımın olması beni çok mutlu eder s=friendship s=guitar s=help s=heyo s=heyo s=heyoyusuf dedi:@golfaşkı
Geleceğiniz zaman iletişime geçin hocam. Görüşürüz inş. Hem istanbulda yanlızlık çekmezsiniz.
Değerli Akın Hocam;golfaşkı dedi:çok tesekkür ederim hocam Ben,izmir bornovadanım. yaşım 34 dünya tatlısı bir kız babasıyım. meslek olarak öğretim görevlisiyim. aracım 2-3 hafta sonra gelicek gidip istanbuldan teslim alacağım. golf 1,2 tsi dsg beyaz sürüş konfor paketi, ışık konfor paketi ve connetivity pac olarak geçiyor. içi shetland bej. normalde siyah olsa daha iyi olurdu kirlenme açısından ama yapacak birşey yok elde bu vardı bunu aldım. ama içi çok aydınlık bayiilerde gördüğümö shetlandların. bakalım görcez. daha öncede pek çok sıfır arabam oldu ama hiç beklerken uykusuz kalmamıştım ben bu golfe cidden aşık oldum
Allah razı olsun hocam iyiki varsınız hepiniz heyecanıma heyacan katıyor bu forum 'MRT BSRN dedi:Akın Hocam burası böyle bir forum işte.
Bazı aileler de bile bu sıcaklığı, paylaşımı, yardımlaşmayı ve bu dostluğu bulamazsın.
Tekrardan aramıza hoş geldin.
@golfaşkı
Aramıza Hoş geldiniz öncelikle..tahir81 dedi:Arkadaşlar bende ayın 12sinde istanbulda doğuş otodan teslim alacağım oraya gitmişken banada yardımcı olabilecek birileri varmı yada izmirde bu konuda yardımcı olabilecek birileri varmı
Tahir hocam elimde o tarihlerde kablo olsa seve seve yardımcı olurdum. Ne yazıkki yok.tahir81 dedi:Arkadaşlar bende ayın 12sinde istanbulda doğuş otodan teslim alacağım oraya gitmişken banada yardımcı olabilecek birileri varmı yada izmirde bu konuda yardımcı olabilecek birileri varmı
Hocam merhaba.hakanburak44 dedi:merhabalar fırsat bulup alamadığım vag kablosunu bugün alacağım artık bu linkteki kablo golf 7 2013 model aracıma uyarmı acaba ?
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-VAG-12-12-VAG-COM-12-12-0-VAG-11-11-6-HEX-CAN/32585331606.html?spm=2114.031010208.3.204.mAHOf7&ws_ab_test=searchweb201556_1,searchweb201644_1_79_78_77_82_80_62_81,searchweb201560_8