Golftutkusu Ücretsiz Vagcom Noktaları

@yusuf  Süper! Pazar bir işim var ancak zaman bulursam kesin uğramaya çalışacağım. Konudan yazarım ben size direk.

yusuf dedi:
@golfaşkı

Geleceğiniz zaman iletişime geçin hocam. Görüşürüz inş. Hem istanbulda yanlızlık çekmezsiniz.
oh be  hiç bilmediğim ve kalabalık tarfik yoğunluğu olan şehir beni çok ürkütüyordü  bayide teslim sırasında bir arkadaşımın olması beni çok mutlu eder  s=friendship s=guitar s=help s=heyo s=heyo s=heyo

@yusuf @golfaşkı özon benim eve 5-6 km [emoji4]

iPhone using Tapatalk

@Orhan Hoca  hocam kablo @yusuf  hocamızda, o güne kadar duruma göre ihtiyaç kalmazsa ben de buradan halledebilirim ama @yusuf hocamızın gelme imkanı olursa bir taşla iki kuş misali buluşma imkanı yakalarım [emoji4]

iPhone using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
golfaşkı dedi:
çok tesekkür ederim hocam Ben,izmir bornovadanım.  yaşım 34 dünya tatlısı bir kız babasıyım.  meslek olarak  öğretim görevlisiyim.  aracım 2-3 hafta sonra gelicek gidip istanbuldan teslim alacağım.  golf 1,2 tsi  dsg  beyaz sürüş konfor paketi, ışık konfor paketi ve connetivity pac olarak geçiyor. içi  shetland  bej.  normalde siyah olsa daha iyi olurdu kirlenme açısından ama yapacak birşey yok elde bu vardı bunu aldım.  ama içi çok aydınlık bayiilerde gördüğümö shetlandların. bakalım görcez.  daha öncede pek çok sıfır arabam oldu ama hiç beklerken uykusuz kalmamıştım ben bu golfe cidden aşık oldum
Değerli Akın Hocam;

Golf tutkunları arasına hoş geldiniz.

Akın Hocam burası böyle bir forum işte.

Bazı aileler de bile bu sıcaklığı, paylaşımı, yardımlaşmayı ve bu dostluğu bulamazsın.

Tekrardan aramıza hoş geldin.

@golfaşkı

MRT BSRN dedi:
Akın Hocam burası böyle bir forum işte.

Bazı aileler de bile bu sıcaklığı, paylaşımı, yardımlaşmayı ve bu dostluğu bulamazsın.

Tekrardan aramıza hoş geldin.

@golfaşkı
Allah razı olsun hocam iyiki varsınız hepiniz heyecanıma heyacan katıyor bu forum  :( '

Arkadaşlar bende ayın 12sinde istanbulda doğuş otodan teslim alacağım oraya gitmişken banada yardımcı olabilecek birileri varmı yada izmirde bu konuda yardımcı olabilecek birileri varmı

tahir81 dedi:
Arkadaşlar bende ayın 12sinde istanbulda doğuş otodan teslim alacağım oraya gitmişken banada yardımcı olabilecek birileri varmı yada izmirde bu konuda yardımcı olabilecek birileri varmı
Aramıza Hoş geldiniz öncelikle..

Teşekkür ederim inşallah arabayı alınca tam hoş gelicem

tahir81 dedi:
Tahir hocam elimde o tarihlerde kablo olsa seve seve yardımcı olurdum. Ne yazıkki yok.

hakanburak44 dedi:
Hocam merhaba.

Bu kablo aracınız için uygundur ancak ben en azından 14.10 kablo almanızı tavsiye ederim çünkü long codinglerde bit'lerin yanında ne işe yaradığını belirtilen yazılarıda görebilirsiniz. Ama 12.12 kablo da yeterlidir aracınız için.

Kısa bir kontrol yaptım satıcı uygun görünüyor, puanı yüksek. Air Mail ile gönderildiğinden en geç 15-20 gün içerisinde size ulaşacaktır gayet güzel.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt