Golftutkusu Ücretsiz Vagcom Noktaları

Slmlar Orhan Hocam;

Akın Hocamın aracı 2015 imalat olacak. Bendeki kablo VAG 12-12

Kadran selamlama dışında, amerikan park, konfor sinyal sayısı, sinyallerin çakarlı çalışması, drl farlarının şiddet ayarları vb kodlamalarda işlev görmez mi dersiniz?

@Orhan Hoca

Sağlık olsun hocam, yeni araç alana kadar Mayıs 2014 çıkışlı kendi aracımda kullanmaya devam edeceğim o zaman :) .

Akın Hocamında istediği kadran selamlamayı yaparız sadece.

Benim aracımdaki mevcut kodlamaları görür, eğer beğenirse belki kendisi yeni kablo siparişinde bulunur.

@Orhan Hoca

@golfaşkı

MRT BSRN dedi:
Sağlık olsun hocam, yeni araç alana kadar Mayıs 2014 çıkışlı kendi aracımda kullanmaya devam edeceğim o zaman :) .

Akın Hocamında istediği kadran selamlamayı yaparız sadece.

Benim aracımdaki mevcut kodlamaları görür, eğer beğenirse belki kendisi yeni kablo siparişinde bulunur.

@Orhan Hoca

@golfaşkı
Sağlık olsun hocam, esasen vazgeçilmez olarak istediğim sadece kadran selamlama,  amerikan park vs  başka bahara kalıyor :)  

Arkadaşlar şimdi ST  ekran görüntüsü yolladı  gemi 26 sında tr de olacakmış.  bu bilgiye göre tecrübelerinizden faydalanmak gerekirse  tahmini teslim ne zaman olur arkadaşlar. ???    offf  çok sabırsızım ya rüyama girdi dün yok böyle bir heyecan.  aracı istanbul çekmeköyden alacağım ve alır almaz 600 km yol yapacağım, enteresan bir başlangıç olacak benim için :)

@golfaşkı

gemi yanaştıktan sonra 7-8 gün içerisinde istanbuldan teslim alırsınız diye düşünüyorum

golfaşkı dedi:
Arkadaşlar şimdi ST  ekran görüntüsü yolladı  gemi 26 sında tr de olacakmış.  bu bilgiye göre tecrübelerinizden faydalanmak gerekirse  tahmini teslim ne zaman olur arkadaşlar. ???    offf  çok sabırsızım ya rüyama girdi dün yok böyle bir heyecan.  aracı istanbul çekmeköyden alacağım ve alır almaz 600 km yol yapacağım, enteresan bir başlangıç olacak benim için :)
Hocam istanbulda hangi bayiden alacaksınız aracı. Yakın bayi ise bana gerisi kolay ;)

Cersahin dedi:
@Orhan Hoca  ya benim aracıma da kodlama yaptıracağım ama bir türlü fırsat bulamadım. Arabayı da alalı 3-4 ay oldu hala 700km'de  8D

Ben şimdi Ender'e gitsem, kodlama yapabiliyor mu yeni araca? Adamlar sürekli kabloyu mu güncelliyor acaba? Hiç istemiyorum aslında gitmek ama başka alternatif yok sanırım...
Hocam endere değil yusufa gelin :) hem beleş hem de herşeyi açıyoruz. :)

yusuf dedi:
Hocam istanbulda hangi bayiden alacaksınız aracı. Yakın bayi ise bana gerisi kolay ;)
Yusuf Hocam gene yapmış kıyakların en güzelini toprağıma  :'(

@golfaşkı

@yusuf

Bu şartlarda seve seve gelirim tabi ki :) Süpersiniz vallahi. Umarım müsait bir yer ve zaman ayarlayabiliriz.

yusuf dedi:
wv  özön  bayii-  çekmeköy taşdelen mevkiindeymiş  :'(  düşünmeniz bile yeter üstadım  :'(

MRT BSRN dedi:
Yusuf Hocam gene yapmış kıyakların en güzelini toprağıma  :'(

@golfaşkı
Hocam vallahi eksik olmayın burası tam bir aile ortamı,  düşünmeniz bile fazlasıyla yeter  :( '

@golfaşkı

Geleceğiniz zaman iletişime geçin hocam. Görüşürüz inş. Hem istanbulda yanlızlık çekmezsiniz.

Geri
Üst Alt