yusuf
Yönetici
Dostum hoşgeldinGökhan Bilgin dedi:Merhaba forumu @MSE Muhammed sayesinde keşfettim sağolsun kendisiyle sürekli irtibattayız
Bursa'da olup özelliklerini açtırmak isteyen forum üyelerine her zaman yardımcı olurum demek için burdayım iyi forumlar dilerim
Gökhan bilgin çıktı bende 8DOrhan Hoca dedi:Yusuf 1. mesaja Gökhan Bilgin hocanın ismini yazdım üzerini tıkladığımda Gökhan hoca çıkıyor. Gökhan Bilgin hocanın çıkmasını sağlar mısın?
Hocam şaka tabiki düzelttimOrhan Hoca dedi:Haydaaaa.... Şimdi bende de çıktı öyle.Gökhan bilgin çıktı bende 8DYusuf 1. mesaja Gökhan Bilgin hocanın ismini yazdım üzerini tıkladığımda Gökhan hoca çıkıyor. Gökhan Bilgin hocanın çıkmasını sağlar mısın?
abi ne efsunlu adamsın. bir tıklaman yetiyor.
alttaki kaleme basınca kodları görünüyor. Oraya onun kullanıcı kodunu yazdım.Orhan Hoca dedi:
Değerli Hocam,golfaşkı dedi:@silvershadow İzmirde bana yardımcı olabilecek var mı ??? Aracımı 2 hafta sonra alıyorum kısmetse golf 1.2 tsi dsg Sürüş konkor pak ışık pak blutooth usb Beyaz renk shetland iç döşeme Aracı alınca egsoz ucu ve vag comda kadran selamlama yapmak ve mölünse orijinal plakama pleksi plakalık yapmak a istiyorum. Bunun dışında orijinal bagaj havuzu alıcam orijinal kauçuk paspası hediye aldım